• home slider home slider
  • home slider home slider
  • home slider home slider

DIERKING HAARINSTITUUT VELP (bij ARNHEM)

Expertise in het verzorgen van oplossingen voor dun haar, haarziekten en haaruitval.
DIERKING HAARINSTITUUT VELP (bij ARNHEM) heeft jarenlange expertise in het verzorgen van oplossingen voor mensen met dun haar en iedereen die te maken heeft met haarziekten, haarproblemen, haaruitval.
Zo zijn we onder meer gespecialiseerd in natuurlijke haartoevoegingen in dun haar, haarstukjes, een ‘ongeziene’ overgang naar (tijdelijke) kaalheid, pruiken (ook confectiehaarwerk genoemd), en alle andere mogelijkheden om uw kapsel er goed verzorgd te laten uitzien.
Welk haarwerk, haarbevestiging, haarstukje of andere oplossing – al dan niet tijdelijk – voor u geschikt is, is afhankelijk van meerdere factoren. Samen met u bekijken we graag wat voor u de beste optie is. Wij nemen graag uitgebreid de tijd om alles met u door te nemen. Desgewenst bezoeken wij u ook thuis of in het ziekenhuis. Een intakegesprek is volledig vrijblijvend en altijd binnen vijf dagen mogelijk. Er worden daarvoor ook geen kosten in rekening gebracht.

Anderen beoordelen
ons met een

9,3

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? (026) 389 01 53

BESTE HAARWERKERS VAN NEDERLAND

Europees haar

In onze haarkliniek kunt u ook kiezen voor écht Europees haar. Europees onbewerkt haar is de allerbeste kwaliteit haar die er op de markt is. Dit haar lijkt qua structuur het meeste op uw eigen haar en voelt dus ook hetzelfde aan. Europees haar valt en beweegt heel natuurlijk en dat zult u meteen merken bij het föhnen en stylen.
Puur onbewerkt haar wil zeggen dat het haar niet ontkleurd, ontschubd of geverfd is en er zit ook geen laagje op om dof haar meer te laten glanzen. Het haar wordt met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd, wordt handgeknoopt en voor u op maat gemaakt. De levensduur van echt Europees haar is het langst van alle haarsoorten.
Europees haar: The most beautiful hair in the world…

Verschillende haarproblemen en de gevolgen hiervan.
U kunt bij ons terecht met alle soorten haarproblemen.

Er zijn vele soorten haar problemen, zo kunt u te maken krijgen met:

Dun haar

Niet alleen volwassenen, ook kinderen en jongeren kunnen zulk dun haar hebben dat de hoofdhuid te zien is.


Volledige haaruitval
(Alopecia Totalis)

Alopecia totalis houdt in dat al het haar op het hoofd uitvalt, inclusief wimpers, wenkbrauwen, en bij mannen snor en...

Geleidelijke haaruitval
(Alopecia Diffusa)

Dit is een vorm van diffuse haaruitval; het haar verdwijnt geleidelijk. Er bestaat een acute en een chronische vorm…

Plekgewijze kaalheid
(Alopecia Areata)

Alopecia Areata is pleksgewijze kaalheid. De plekken waar het zich voordoet, zijn vaak rond of ovaal van vorm…

Voor al deze haarziekten en andere haarproblemen bieden wij passende oplossingen die wij afstemmen op de klant.

Naast onze zeer uitgebreide collectie, verzorgen wij ook permanente en semi-permanente haaraanvullingen op maat.

Het is belangrijk om goed te weten waar u aan toe bent. We nemen uitgebreid de tijd om alles door te nemen.

We zorgen ook voor een discrete ontvangst. Kijk alvast verschillende video's om kennis te maken met onze werkwijze en mogelijkheden. Heeft u vragen of specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we even kennis kunnen maken en samen met u te bespreken welke oplossingen er zijn.
Het is ook mogelijk om in een aparte ruimte een gratis hoofdhuidtest te ondergaan. Met de speciale Mediscoop onderzoeken we uw hoofdhuid, bespreken we samen de resultaten en de oplossing die het beste bij u past! Dierking Haarinstituut is een professionele en gecertificeerde salon en heeft jarenlange expertise in oplossingen voor mensen met alle mogelijke haarproblemen.

Deze jonge vrouw schreef een prachtige review over hoe haar leven drastisch veranderde na een bezoek aan ons haarinstituut. Lees hoe wanhopig zij zich voor die tijd voelde en wat uiteindelijk die ommekeer teweeg bracht...

❝ Dit lieve mooie team is goud waard. Lange tijd heb ik me erg verdrietig en onbegrepen gevoeld. Mijn haar ging zo snel achteruit en ik wist me geen raad. Haarinstituut Dierking staat bekend als de beste van Nederland en dat blijkt. Het team is zo respectvol, empathisch en meedenkend en levert zulke mooie, natuurlijke kwaliteitshaarwerken die helemaal op maat worden gemaakt. Het lijkt misschien een grote stap, maar iets wat je zo veel positieve kracht, zelfwaardering en geluk geeft, hoe kan dat niet het geld waard zijn? Het heeft mijn leven veranderd en ik gun iedereen die in ditzelfde schuitje zit ook deze waardige oplossing. Zojuist heb ik mijn tweede haarwerk met Europees haar aangeschaft, helemaal op maat gemaakt en zo mooi natuurlijk. Het hoort nu echt bij mij en ik durf eindelijk weer oprecht te stralen. Daar ben ik het team ontzettend dankbaar voor.❞

U bent van harte welkom
Om kennis te komen maken.

Het is belangrijk om goed te weten waar u aan toe bent. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om alles door te nemen. Kijk bij werkwijze alvast naar het stappenplan. Dat kan u ondersteunen bij de eerste kennismaking.
mediceuticals mediceuticals
Anko Anko
Kérastase Kérastase
de geschillencommissie de geschillencommissie