Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Dun haar 

Er valt genoeg te vertellen over dun haar en mooie oplossingen hiervoor. Hieronder kunt u al wat lezen, en natuurlijk mag u altijd contact met ons opnemen. Wij staan klaar om al uw vragen over dunner wordend haar of dun en futloos haar te beantwoorden.

Hoofdhuid zichtbaar? Dat kan!

Niet alleen volwassenen, ook kinderen en jongeren kunnen zulk dun haar hebben dat de hoofdhuid te zien is. Dat is niet leuk. Soms heeft het met erfelijke factoren te maken, soms met haarverlies door hormonen, stress, erfelijkheid, medicijnen of voeding, soms met een vorm van Alopecia (haaruitval). Het is niet altijd een blijvend verschijnsel. Hoe dan ook, er is altijd iets aan te doen! Er zijn prachtige onzichtbare oplossingen voor dun haar, (tijdelijke) kale plekken, inhammen of haaruitval. Dierking Haarinstituut kan u heel veel voorbeelden van haarwerken en haarstukjes laten zien. Ze zijn er van echt haar en van synthetisch haar. Als u zulke haarwerken ziet en voelt, kunt u zich veel beter voorstellen hoe het haar er uit kan zien.

Heeft u problemen met dun haar?

Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij bieden verschillende oplossingen aan voor problemen met haaruitval. Welk haarwerk, haarstukje of andere oplossing voor u geschikt is, is afhankelijk van meerdere factoren. Samen met u kijken we graag naar de voor u beste oplossing. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak in onze haarkliniek in Velp bij Arnhem.

Hoe wordt een haarwerk voor dun haar gemaakt?

Dierking Haarinstituut maakt eerst een afspraak met u, zodat wij u alles kunnen uitleggen en u goed kunnen adviseren over uw haarproblemen, voordat u beslist. Als u besluit voor een maathaarwerk, dan wordt eerst een mal gemaakt, zodat het haarwerk straks precies past. We zoeken een bijpassende kleurstaal zodat het haarwerk straks exact matcht met uw eigen haar. Niemand zal het verschil kunnen zien. Alleen daar waar uw eigen haar ontbreekt of te dun is, voegt het haarwerk iets toe, zodat u een vol kapsel heeft. Uw haarwerk kunt u ook zelf gemakkelijk plaatsen met handige en niet zichtbare hairlocks. U merkt er zelf niets van en kunt weer vol zelfvertrouwen door het leven.
Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.