Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Werkwijze Dierking Haarinstituut 

Het is belangrijk om goed te weten waar u aan toe bent.
Daarom nemen we uitgebreid de tijd om alles door te nemen.
Kijk alvast hiernaast naar het stappenplan. Dat kan u ondersteunen bij de eerste kennismaking.

Tips

Neem indien mogelijk een familielid, vriend of vriendin mee om u te steunen bij deze vaak moeilijke en emotionele beslissing.

Stappenplan

Stap 1

Tijdens de vrijblijvende eerste afspraak komen alle belangrijke punten aan bod. Voor u is het belangrijk om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Wij geven u alle informatie, onder meer over de voor- en nadelen van de verschillende soorten haarwerken, welk soort bevestiging u wilt, de kosten en de mogelijke vergoedingen. Gezamenlijk maken we de keuze qua stijl, type, kleur en model.
We hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Als u een medische verwijzing van de huisarts of specialist heeft, zorgen wij voor de afhandeling met de zorgverzekeraar.

Stap 2

Naar aanleiding van dit eerste gesprek stelt het Haarinstituut voor u een mooie collectie haarwerken samen, zodat u goed kunt kiezen.
Confectiehaarwerk:
Wilt u een compleet haarwerk, dan is de levertijd doorgaans slechts twee à drie dagen!
Reserveren:
Afhankelijk van uw situatie kunt u een haarwerk reserveren tot het moment dat u het nodig heeft.

Stap 3

Zodra uw haarwerk bij ons in Velp binnen is, wordt het haarwerk in de juiste coupe geknipt. Dan wordt het op uw hoofd gepast. Zit het helemaal goed, dan wordt het bevestigd. (Heeft u gereserveerd voor een later tijdstip, dan wordt dit vanzelfsprekend pas later gedaan.)

Hierna volgt de finishing touch, niet anders dan wanneer u ‘gewoon’ bij de kapper zou zitten. Tijdens en na dit proces laat een van de medewerkers u zien hoe u uw haarwerk het beste kunt verzorgen en onderhouden. Dit duurt ongeveer twee uur.

Stap 4

U bent klaar en vertrekt, uitstekend gekapt, mét een nieuwe afspraak voor de volgende keer. Heeft u tussentijds vragen, dan kunt u vanzelfsprekend altijd contact opnemen.

Stap 5

Heeft u een tijdelijk haarprobleem? In dat geval biedt Dierking Haarinstituut altijd na-service. U blijft er goed verzorgd uitzien!

Stap 6

Indien er bij het adviesgesprek geen juist confectie haarwerk gevonden kan worden, bespreken we samen met de klant een aangemeten haarwerk. Hierbij is een levertijd van 4 tot 6 maanden van toepassing.

Maatwerk
Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.