Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Ervaringen en beoordeling

Wat zeggen onze klanten over Dierking Haarinstituut 

Wij hechten veel waarde aan uw mening en ervaring met ons. Op onze website maken we dan ook graag uw mening zichtbaar.

Wij vragen vriendelijk een minuutje van uw tijd om anderen te informeren over uw bezoek bij ons.

Ingrid – Cijfer: 10

Uit: Zevenaar

Ervaring: Christa is een kanjer! Door chemo verloor ik vorig jaar mijn haar en Christa heeft me samen met mijn lieve dochters geholpen bij het uitzoeken van een haarwerk. Dat ging zo fijn en ook nu mijn haar weer terug is, wel kort nog, geeft zij mij zoveel vertrouwen. Heel erg bedankt hiervoor.

Mary – Cijfer: 10

Uit: Dieren

Ervaring: Wat ben ik goed begrepen en te woord gestaan door Christa. Vanwege chemo moest ik een haarwerk en deze is zo perfect lijkend op mijn eigen coupe. Het is niet waar te nemen dat ik een haarwerk draag. Hierdoor ben ik zelfverzekerd. Mijn complimenten voor het “haar instituut”

Anoniem – Cijfer: 9

Uit: Zevenaar

Ervaring: Dank je wel voor de hulp en service Christa. Ik heb nu een prachtig haarwerk én meer zelfvertrouwen!

Gaby – Cijfer: 10

Uit: Velp

Ervaring: Ik ben er super fijn geholpen en denken echt met je mee. Nemen alle tijd om het juiste haarstuk uit te zoeken wat bij je past.

Annika – Cijfer: 9,5

Uit: Arnhem

Ervaring: Ik kom hier al lang en word altijd zo fijn geholpen door Danphy. Er wordt goed rekening gehouden met mijn wensen en de service is top. Altijd fijn om hier te komen en ook nog in een prachtig pand met ruime parkeergelegenheid.

Louise – Cijfer: 10

Uit: Arnhem

Ervaring: Wat een geweldige service en zeer fijne persoonlijke benadering. Veel ruimte voor mijn vragen en er wordt echt geluisterd naar jouw wensen. Voel me weer een mooie, gelukkige vrouw dankzij jullie!

Anoniem – Cijfer: 9

Uit: Doetinchem

Ervaring: Ik ben al jaren klant en ik wilde toch even kwijt dat ik altijd heel tevreden ben. De aandacht die ze geven en de kundigheid op het gebied van haarwerken is altijd top. Ik zou dan ook iedereen dierking Haarinstituut aanraden. Alle team leden zijn kanjers ☺️

Daantje – Cijfer: 10

Uit: Arnhem

Ervaring: Daniëlle is een betrokken en betrouwbare medewerker. Zij is veel meer dan een kapster. Vanaf het eerste moment laat ze je op het gemak stellen en neemt ze uitgebreid de tijd voor je. Ze heeft een begripvolle luisterhouding en is oprecht geïnteresseerd. Ik vind Daniëlle een hulpverlener. Waar kom je deze mensen nog tegen, erg bijzonder. Doordat Daniëlle zo goed heeft geluisterd naar mijn wensen is het resultaat perfect. Ik ben erg blij met het haarstukje! Ook de communicatie vanuit Dierking Haarinstituut is mij erg goed bevallen. Dankjewel.

Jeannette – Cijfer: 10

Uit: Zevenaar

Ervaring: Mijn lange blonde jaren…waren bij haar en haar medewerker,s in supergoede handen toen in Zevenaar. Hartegroetjes v.h.Jeannette (Scherpenzeel) nu Martens. ☆(Ingeborg)☆

Sonja – Cijfer: 10

Uit: Montferland

Ervaring: Heel mooi haarstukje gekocht,makkelijk zelf te plaatsen.
Aardige mensen, goed advies, nemen alle tijd.
Zo blij mee!
Toppers!!

Lisette – Cijfer: 10

Uit: Wijhe

Ervaring: Sinds een week mijn haarwerk! Helemaal blij met het resultaat! Supersnelle en persoonlijke service van Danphy! Een dikke tien! Heel erg bedankt!

Marleen – Cijfer: 10

Uit: –

Ervaring: Vorige week heb ik mijn eerste haarstuk opgehaald. Hieronder lezen jullie mijn verhaal en ervaringen.

De afgelopen 20 jaar werd mijn haar alsmaar dunner en dunner. Ik kon het een lange tijd prima verdoezelen met hairwefts. De laatste jaren helaas niet meer. Tot ik op de website van Dierking terecht kwam. Enigszins aarzelend nam ik contact op en maakte een afspraak. Ria nam de tijd, bekeek mijn haar en liet mij een haarwerk zien. Wat een prachtig haar! Met een haarstuk hoefde ik niet meer onzeker te zijn over de zichtbaarheid van mijn wefts/extensions. Ik was met mijn dunner wordend haar nooit naar de huisarts geweest. Ria adviseerde mij om toch een keer langs te gaan. Na een doorverwijzing blijk ik een haarziekte te hebben. Dat verklaarde een hoop!

Vorige week heb ik mijn haarstuk opgehaald. Wat een prachtige haar! Ik voel me zelfverzekerd en verzorgd. Mijn haar elke dag altijd goed, geweldig. Ik heb geen last meer van pijnlijk haar door de wefts of uitgegroeide wefts. Echt een verademing.

Ria is ontzettend gastvrij, geduldig, vriendelijk, kundig, ze neemt haar tijd en heeft ontzettend veel ervaring. Samen hebben we voor mij een passend haarstuk uitgekozen. Het lijkt qua kleur en structuur echt op mijn eigen haar. Ik ben erg tevreden en kan er weer jaren tegenaan!

Lieve Ria, ontzettend bedankt voor alles!

Anna – Cijfer: 9

Uit: Almere

Ervaring: Door goede ervaring heb ik vandaag alweer mijn derde haarwerk opgehaald. Ik ben blij met de kwaliteit en de gastvriendelijkheid. Altijd geholpen door Ria, deze keer door Danphy. Wat een professionaliteit, het haarwerk heeft een prachtige matte ondertoon met lowlights. Precies mijn wens. Dank jullie wel dames.

Christine – Cijfer: 10

Uit: Zwolle

Ervaring: Eigenlijk geef ik uit principe nooit het cijfer 10, maar ik kan niks bedenken wat beter had gekund. Inmiddels ben ik vertrouwd geraakt met mijn haarwerk van Europees haar en ik voel mij een ander mens. Volgens de mensen om mij heen straal ik. Het voelt ook als een bevrijding. Mij zorgen maken over hoe mijn haar zit is niet meer aan de orde. Eigenlijk had ik dit veel eerder moeten doen. Ik raad het daarom ook iedereen aan die niet lekker in zijn of haar vel zit door haarproblemen.

Marianne – Cijfer: 9

Uit: Oosterbeek

Ervaring: Heel voorkomend; zorgvuldig omgaand met de gevoelens van de klanten; tijd nemend; rust uitstralend. Kortom, een plek waar je als ‘klant’, ‘koning’ bent.

Joke – Cijfer: 10

Uit: Arnhem

Ervaring: Inmiddels al 4 haarwerken gehad, en ontzettend blij mee, een aanrader is Ria Dierking Haarwerken voor een ieder die haarproblemen heeft.
Een fantasties team die weten waar ze mee bezig zijn, als het gaat om als je haarproblemen hebt, er voor zorgen dat je er weer geweldig uit kunt zien met een haarwerk.
Beslist een aanrader en verdienen dan ook een 10

Henny – Cijfer: 10

Uit: Arnhem

Ervaring: Vriendelijk ontvangst, het gaat hier over mijn vriendin, ze voelde zich op haar gemak. Ben alleen van de dame kwijt die haar heeft geholpen. Zo lief rekening houden met alles. Ze verdiend een dikke pluim. Bedankt ook namens mijn vriendin die geholpen is. Nogmaals bedankt, namens de twee Henny,s

Gonnie – Cijfer: 10

Uit: Arnhem

Ervaring: Geweldig,wordt goed naar je geluisterd,waar door er een fantastische pruik ter voorschijn kwam Ik voel mij met de pruik …MIJ,! een groot compliment voor Claudia,en Ria

Arianne – Cijfer: 10

Uit: Ede

Ervaring: Omdat ik van plan ben een haartransplantatie te laten doen is een haarwerk voor mij in principe tijdelijk. Bij de eerste afspraak, vorige week, adviseerde Daniëlle me daarom een synthetisch haarwerk. Ik kon er meteen een passen; het stond meteen prachtig, al was niet de juiste kleur (die was niet voorradig). Omdat er een afspraak was uitgevallen kon ik de volgende dag al terugkomen. OF Ik er niet wat langer over na wilde denken? Nee! Danielle heeft met spoed een paar haarstukjes besteld die dichter bij mijn kleur lagen en daar zat de perfecte kleur tussen! Prachtig, zo mooi overlopend in mijn eigen haar, en ik zag mijn haardos van 20 jaar terug weer in de spiegel! Daniëlle heeft het ter plekke gestylled en bij geknipt (en en passant mijn neklijn op verzoek meegenomen). Toen was het helemaal af.

Ik ben er ontzettend blij mee en krijg ook alleen maar leuke reacties. Danielle en de andere dames , bedankt, en misschien moet ik die transplantatie maar heroverwegen. Het wordt nooit zo mooi als dit!

Coulette – Cijfer: 8

Uit: Arnhem

Ervaring: Ik ga voor de goede adviezen en je wordt door een goed en ook zo gezellig Theam geholpen ! TOPPIE

Anna – Cijfer: 10

Uit: Arnhem

Ervaring: Vandaag mijn haarwerk opgehaald bij Dierking Haarinstituut. Wat ben ik er blij mee!! Voorafgaand aan vandaag heb ik na lang aarzelen contact gezocht met Dierking. Claudia beantwoordde de telefoon. De schroom van mij viel toen ook meteen weg! Supervriendelijke vrouw. We hebben een afspraak gepland en later nog een. Ik heb last van alopecia androgenetica, een veel voorkomend haarprobleem bij vrouwen. Ik dacht er nooit zoveel over na, vond dat ik het maar moest accepteren om een of andere vreemde reden. Tot ik er echt genoeg van had en verdrietig van werd. Waarom bleken we onze tanden, liften we onze ogen, corrigeren we oren, besteden we veel aandacht aan ons lichaam maar waarom minder aan ons haar? Behalve de reguliere knip- en kapbeurten dan. De mogelijkheden zijn enorm nu! En bij Dierking weten ze heel goed wat die zijn en wat het voor hun klanten betekent. Ze leveren kwaliteit, kennis, kunde en bovenal aandacht. Ik werd nergens toe gepusht, integendeel, je gaat de eerste keer de deur weer uit om er goed over na te denken. Zo fijn! Ik heb nu een prachtig, Europees echt haar, haarwerk, in exact dezelfde kleur als mijn eigen haarkleur. Het kost even tijd om er bedreven in te raken om het aan te brengen maar ik voel me er nu al zoveel anders mee. Mijn haar is mooi van dikte, glanzend en in een prachtige tint. Ik zou tegen alle vrouwen willen zeggen: wil je informatie, twijfel je of het wat voor je is? Neem contact op met hen. Ze kunnen je alles als geen ander uitleggen! En nee, ik heb geen aandelen in Dierking ;-). Maar ik denk wel: had ik het maar eerder gedaan. Had mij een hoop ellende gescheeld.
Dus: bedankt Claudia en tot snel! Bedankt Ria, voor je oprechte belangstelling vandaag. 🙂

Miriam – Cijfer: 10

Uit: Arnhem

Ervaring: Perfect in alle opzichten!

Maria – Cijfer: 9

Uit: Zutphen

Ervaring: Ik ben heel blij met jullie. Zo fijn en persoonlijk behandeld. De laatste jaren ben ik steeds meer haar kwijtgeraakt. Ik heb nu een haarstukje van echt natuurlijk europees haar met een slag er in. Het valt heel natuurlijk rondom mijn gezicht. Het is alsof ik mijn haar weer terug heb van 30 jaar geleden. Echt super. Het geeft me meer zelfvertrouwen en acceptatie.

Angelique – Cijfer: 10

Uit: Venlo

Ervaring: Zeer discreet en lieve dames die verstand hebben van hun vak! Een echte aanrader.

Altine – Cijfer: 9

Uit: Amsterdam

Ervaring: Sinds 12 jaar heb ik toenemende alopecia androgenetica. Tijdens een vernissage werd ik geattendeerd op Haarinstituut Dierking. Wat ben ik blij dat mijn vader me over de streep heeft getrokken en ik hier mijn eerste haarwerk heb laten adviseren. Ik werd door Petra stap voor stap meegenomen in het proces, tot het juiste type haar, model en kleur gevonden is. Zij helpt totdat het klopt en dat is goud. Ook leerde ze me hoe het haar te wassen. Het haarwerk voelt heel natuurlijk en is kwalitatief hoogwaardig. Ik kan het afzetten en borstel het haar op een pashoofd. Ook kan ik het desgewenst stylen/airbrushen, omdat het echt haar is. Ik herken mezelf weer in de spiegel. Dank Petra!

Gaitrie – Cijfer: 10

Uit: Muiderberg

Ervaring: Hartelijk ontvangst
Goeie service en uitleg , nemen de tijd voor je en super lief die ria (lekkere koffie met chocola ).
Ria bedankt voor alles 😘

Els – Cijfer: 10

Uit: Zevenaar

Ervaring: Wat een fijne ervaring en gelijk een goed gevoel overgehouden, van mijn 1e bezoek bij Dierking Haarinstituut. Ik kon een keuze maken uit 6 modellen, allemaal even mooi, maar al gauw had ik mijn keuze gemaakt. Door de fijne en ontspannen sfeer ook door de een goed advies, van Claudia voelde het als een warm bad.

Carla – Cijfer: 10

Uit: Zevenaar

Ervaring: Zo fijn geholpen. Na chemo als snel kaal geworden. Bij het eerste bezoek, stonden er zes pruiken klaar. Ik haalde er gelijk een pruik uit die volgens mij het beste bij mij pasten. Zo blij mee. Daisy dank je wel voor je aandacht, en respectvolle behandeling.

Ulrike – Cijfer: 10

Uit: –

Ervaring: 10 jaar heb ik met mijn steeds dunner wordende haar in mijn maag gezeten. Elke ochtend een eeuwigheid met borstel en haardroger in de weer, regen en wind waren een drama voor mijn kapsel en op de foto durfde ik al lang niet meer te gaan. In mei heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een mailtje naar Haarinstituut Dierking gestuurd. Een uur later werd ik al terug gebeld door Ria en haar vriendelijkheid voelde als een warm bad. Een eerste afspraak was snel gemaakt en een week later verscheen ik ontzettend zenuwachtig op het afgesproken tijdstip. De zenuwen bleken nergens voor nodig te zijn. Ria en Claudia zorgten ervoor dat verlegenheid en schaamte als sneeuw voor de zon verdwenen. Een uur later ging ik naar huis met een optie op een haarstuk en twee weken bedenktijd. De bedenktijd was eigenlijk niet nodig, want al de volgende dag was ik eruit, ik zou ervoor gaan. Nu 5 maanden later heb ik nog geen minuut spijt gehad. De begeleiding van Ria en haar team is voorbeeldig, alle vragen worden uitgebreid beantwoord en elke 5 weken wordt mijn eigen haar bijgekleurd en geknipt. Het haarstukje is ontzettend makkelijk in gebruik en onderhoud en stylen gaan zo veel sneller dan vroeger. Sinds jaren krijg ik van buitenstaanders weer voor de eerste keer complimenten over mijn mooie haren. En als er fotos worden gemaakt sta ik nu vooraan. Ik kan oprecht zeggen dat Ria en haar team mijn leven positief veranderd hebben. Dank jullie wel!!

Th. B. – Cijfer: 10

Uit: Arnhem

Ervaring: Fantastisch team van medewerkers als je belt met een vraag of een afspraak hebt professionaliteit en kwaliteit zijn intrinsieke eigenschappen van alle medewerkers. Ik kom hier nu al weer jaren en ben altijd zeer tevreden. Er wordt hier echt geluisterd naar wat ik graag wil en krijg daarbij zeer goed advies. Het is er gezellig en er hangt een positieve en ongedwongen sfeer. Dankjewel Ria en team.

Suzan – Cijfer: 9

Uit: Nijmegen

Ervaring: Ik heb twee keer een haarwerk dat was verkleurd door de zon laten bijkleuren. Ik werd heel hartelijk ontvangen in een ruimte die veel privacy biedt, en in de watten gelegd door Claudia. Zij wist precies de goede kleur te kiezen waardoor je geen overgang ziet tussen het haarwerk en mijn eigen haar. Een probleem met een nieuw haarwerk is coulant opgelost.

Marleen – Cijfer: 8

Uit: Arnhem

Ervaring: Heel kundig en empathisch. Ik ben blij met mijn haarwerken!

Anniek – Cijfer: 9

Uit: Arnhem

Ervaring: 👍

Valerie – Cijfer: 10

Uit: Helmond

Ervaring: Een paar weken geleden ben ik bij Ria Dierking geweest en wat een feest was dat. De aandacht die je daar krijgt kom je bijna nergens meer tegen. Eerst kreeg ik goed uitgelegd wat de mogelijkheden waren en toen werd er met veel geduld gepast en bekeken wat het beste was. Uiteindelijk beslist tot een stukje waarvan de kleur nog niet helemaal goed was maar ook dat werd ad hoc opgelost . Werkelijk niets was teveel en héél tevreden ging ik de deur uit. Ik beveel dit Haarinstituut van harte aan want ze doen echt alle moeite om je zo goed mogelijk te helpen als je last hebt van haarverlies , iets wat voor iedereen een ingrijpende ervaring is!

Joanna – Cijfer: 10

Uit: Doetinchem

Ervaring: Ik heb nu bij Haarinstituut Dierking mijn tweede haarwerk gekocht, en wederom SUPER. Mijn tweede haarwerk is van echt haar en met een mooie natuurlijke valling. Ik was altijd zeer onzeker door toedoen van mijn haar, maar die onzekerheid is dankzij Haarinstituut Dierking verleden tijd. Ik wil dan ook Ria en haar team hartelijk bedanken voor dit geweldige resultaat. Ik kan mij dan ook niet indenken ooit elders een haarwerk te bestellen zo blij ben ik nu met (MIJN EIGEN HAAR) want dat gevoel heb ik er nu bij. Nogmaals hartelijk dank. Vriendelijke groetjes, Joanna Polderman

Yvonne – Cijfer: 10

Uit: Duiven

Ervaring: Klantvriendelijk. Nemen alle tijd voor je. Klachten worden perfect afgehandeld.

Bersy – Cijfer: 10

Uit: Nijmegen

Ervaring: Heel goed ,is echt een aanrader

Heidi – Cijfer: 10

Uit: Didam

Ervaring: Danfhy is een topper gastvrij en je voelt je op je gemak bij haar de rest vh team ook top

Jacqueline – Cijfer: 10

Uit: Eindhoven

Ervaring: Top team professional & friendly. I am extremely happy with the results. Thank you Petra and the whole team!

Annemieke – Cijfer: 9

Uit: Amsterdam

Ervaring: Het haarinstituut in Nederland met het mooiste echte/Europese haar! Mijn haarwerk is op maat gemaakt, helemaal naar mijn persoonlijke wensen – qua kleur, valling en structuur. Minstens zo belangrijk: er werkt een kundig, maar vooral ook heel fijn en betrokken team. Juist bij zoiets kwetsbaars als haarproblemen, is dat super belangrijk. Ik woon zelf in Amsterdam, had eerst een adres dichterbij, maar voor mijn volgende haarwerk ga ik zeker weer naar Ria en haar team.

Mieke – Cijfer: 10

Uit: Gendringen

Ervaring: Uitstekende service. Prettig contact met veel aandacht voor individuele wensen. Kortom: top!

Karin – Cijfer: 10

Uit: Elst

Ervaring: Ik heb geen vraag alles is prima.

Man – Cijfer: 9

Uit: Heesch

Ervaring: Met een haarstukje ga je niet naar een ‘ gewone’ kapper, vandaar dat ik bij Petra kom. Bij haar voel ik me in goede handen. Petra heeft veel ervaring en neemt de tijd om te luisteren wat ik wil. Daarnaast geeft ze advies wat bij mij past wat ik op prijs stel.

Esmee – Cijfer: 10

Uit: –

Ervaring: Ik heb al vele jaren ervaring met haarwerken van onbehandeld Europees haar. De haarwerken van Ria zijn van topkwaliteit; er wordt veel aandacht besteed aan de persoonlijke wensen en voorkeuren en de haarwerken worden zichtbaar met zorg en deskundigheid gemaakt. Ook de service voor en na de oplevering is top. Het team zorgt ervoor dat je je welkom en op je gemak voelt. Kortom: een aanrader voor mensen die zoeken naar ‘the next best thing’ ten opzichte van echt haar van jezelf.

Jet – Cijfer: 10

Uit: Renkum

Ervaring: Vandaag voor de tweede jaar op rij bij Dierking Haarstudio geweest en wij werden met heel veel hartelijkheid ontvangen. Mijn tweede haarstuk is haast nog mooier als het vorige, precies geknipt zoals ik mijn eigen haren jaren met trots heb gedragen, totdat het heel erg begon uit te dunnen.
Gelukkig kwam ik terecht bij Dierking, waar de betrokkenheid en vriendelijkheid, maar vooral de liefde die het personeel uitstraalde, me als het ware omarmden. Ik durf nu weer voor een fotocamera te staan, durf weer in de wind te lopen of te fietsen, durf weer te leven….
En wat voor mij het mooiste was ,dat er mensen me aanspraken en blij voor me waren dat ik er zo goed uitzag, zonder te weten dat ik een haarstuk droeg. Dus mijn dank gaat uit naar Petra, voor haar aandacht en liefde voor het vak, maar vooral voor haar liefdevolle benadering.
Ben zo blij met jullie.

Maria – Cijfer: 10

Uit: Alkmaar

Ervaring: Ik ben erg tevreden met het prachtige resultaat. Mooie kwaliteit haar, dat zo goed valt dat het niet van echt te onderscheiden is. Goede service, ook in de Corona-tijd. Heel fijn allemaal, dank je wel!

Wija – Cijfer: 10

Uit: Dinxperlo

Ervaring: Op een vriendelijke manier geholpen waarbij goed geluisterd is naar mijn wensen. Alle mogelijkheden besproken en uiteindelijk een topresultaat gekregen!

Katie – Cijfer: 10

Uit: Utrecht

Ervaring: Dit lieve mooie team is goud waard. Lange tijd heb ik me erg verdrietig en onbegrepen gevoeld. Mijn haar ging zo snel achteruit en ik wist me geen raad. Haarinstituut Dierking staat bekend als de beste van Nederland en dat blijkt. Het team is zo respectvol, empathisch en meedenkend en levert zulke mooie, natuurlijke kwaliteitshaarwerken die helemaal op maat worden gemaakt. Het lijkt misschien een grote stap, maar iets wat je zo veel positieve kracht, zelfwaardering en geluk geeft, hoe kan dat niet het geld waard zijn? Het heeft mijn leven veranderd en ik gun iedereen die in ditzelfde schuitje zit ook deze waardige oplossing. Zojuist heb ik mijn tweede haarwerk met Europees haar aangeschaft, helemaal op maat gemaakt en zo mooi natuurlijk. Het hoort nu echt bij mij en ik durf eindelijk weer oprecht te stralen. Daar ben ik het team ontzettend dankbaar voor.

Silvia – Cijfer: 9

Uit: Didam

Ervaring: In Coronatijd zag ik me genoodzaakt om een haarstukje te moeten nemen. Omdat Haarinstituut Dierking tot een van de beste van ons land staat aangeschreven, heb ik gebeld voor een afspraak. De voorzorgsmaatregelen ivm het virus zijn heel goed. De privacy is gewaarborgd in een fantastisch mooi pand in Velp met eigen parkeergelegenheid.
De service is uitstekend, de kwaliteit evenzo en de ontvangst en de deskundigheid uitmuntend.

Lianne – Cijfer: 9

Uit: Utrecht

Ervaring: Na een lange zoektocht dit fantastische bedrijf gevonden. Ben erg gelukkig met mijn nieuwe haaraanvulling. Zeer bekwaam en met veel empathie geholpen. Echte aanrader!

Gaby – Cijfer: 9

Uit: Oosterbeek

Ervaring: Nu al jaren klant bij Ria en haar Team. Ze zijn deskundig en service en vriendelijkheid staan hoog in hun vaandel. Ik ben zeer tevreden!

Demi – Cijfer: 10

Uit: Arnhem

Ervaring: Erg blij met mijn haarwerk! Fijn geholpen, goede service! Ik kan het iedereen aanraden

Els – Cijfer: 6

Uit: Velp

Ervaring: haar werk was prima. bij aanschaf binnen het jaar ondervond ik weinig begrip voor situatie,weinig coulance.Klantvriendelijkheid is punt van verbetering voor Rita

Jeanet – Cijfer: 10

Uit: –

Ervaring: Klantvriendelijk, meedenkend, flexibel, uitkomst voor vele (haar)problemen. Voor iedereen is er een passende kapster en kapsel.

Jolande – Cijfer: 9

Uit: Kampen

Ervaring: Klantvriendelijk, meedenkend, flexibel, uitkomst voor vele (haar)problemen. Voor iedereen is er een passende kapster en kapsel.

Isa – Cijfer: 10

Uit: –

Ervaring: Ontzettend dankbaar voor mijn haaroplossing. Prachtig Europees haar dat aanvoelt als het mijne. Weer met zekerheid mezelf zijn. Bedankt Ria!

Chantal – Cijfer: 10

Uit: Arnhem

Ervaring: Super klantvriendelijk, heel discreet en mooie produkten!!

Kitty – Cijfer: 10

Uit: –

Ervaring: Lieve Daniëlle,En team. Heel erg bedankt voor je/jullie zorgzame en persoonlijk benadering. Jullie verdienen een eerste plaats.. Kitty

Carooltje – Cijfer: 10

Uit: –

Ervaring: Super super fijn en altijd mooi en altijd trots op jullie!

Jacqueline – Cijfer: 9

Uit: –

Ervaring: Dankzij jullie persoonlijke, vakkundige en respectvolle service voelde ik me eindelijk begrepen. Zo dankbaar. A life changing experience. De overgang naar dit prachtige haar staat in groot contrast met mijn dunne haar. Het was bijna te mooi om v mij te zijn. Erg wennen in begin.

Bernadet – Cijfer: 9

Uit: –

Ervaring: Mooi haar, niet te dik zodat het mooi overeen komt met mijn eigen haar. Ria is super vriendelijk en neemt de tijd voor je.

Thea C – Cijfer: 9

Uit: –

Ervaring: Perfecte service, vriendelijk geholpen en vakbekwame medewerkers. Ze weten altijd een oplossing voor mijn haarprobleem. Hartelijk dank

Jeanette – Cijfer: 10

Uit: –

Ervaring: Ben al jaren vaste klant bij dit haarinstituut. De privacy, aandacht en begrip voor mijn haarprobleem waardeer ik enorm. Dank jullie wel!

Birgit – Cijfer: 10

Uit: Ellecom

Ervaring: Prettige intake. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en aan de hand daarvan wordt gekeken welke oplossingen ze daarvoor kunnen bieden.

Corry – Cijfer: 10

Uit: Zutphen

Ervaring: Ik krijg zoveel complimenten over mijn haartoevoeging. Wil jullie laten weten. Zag er erg tegenop. Voel me een stuk beter. Hartelijk dank??????

Eveline – Cijfer: 10

Uit: Boxmeer

Ervaring: Wat een mooi bedrijf. Enthousiast en vakbekwaam team! Ik kom hier al jaren en wil dit haarinstituut iedereen van harte aanbevelen.

H – Cijfer: 2

Uit: Nijmegen

Ervaring: De kleur van het haarwerk is voldoende. Goede koffie met veel lekkers erbij. Na 2 x second opinie. Slecht advies, haarwerk past niet goed, scheef, onregelmatig, te kort geknipt en lijkt te nep. Onderste helft nog kaal.

Erna – Cijfer: 10

Uit: –

Ervaring: Ik ben heel, maar dan ook heel tevreden. Lieve, heel betrokken, maar vooral zeer professionele medewerkers.

Mariet – Cijfer: 10

Uit: –

Ervaring: Er was aandacht voor mij en mijn familie en de situatie waarin we ons bevonden. Heb alleen maar complimenten gekregen

Robert – Cijfer: 10

Uit: Roermond

Ervaring: Ik ben zeer tevreden met mijn haarstukje. Super service! Enorm bedankt!

R – Cijfer: 9

Uit: –

Ervaring: Deskundigheid, uitstekende kwaliteit en goed advies maken dat ik nog steeds hier kom. Ben daarom al enkele jaren een tevreden klant.

Annemarie – Cijfer: 10

Uit: Eefde

Ervaring: Na een operatie aan mijn hoofd kwam ik bij Ria terecht voor een haarstukje. Dit had ik veel eerder moeten weten! Ik heb weer prachtige haar!

Lynn – Cijfer: 9

Uit: –

Ervaring: De medewerksters zijn erg gepassioneerd in het beoefenen van hun vak, de service en betrokkenheid is groot. Ik kom er al jaren heel graag.

Denise – Cijfer: 10

Uit: –

Ervaring: De dames zijn erg professioneel en klantvriendelijk. Ze hebben prachtige haarwerken van goede kwaliteit en maken alles naar ieders wens!

Dirk – Cijfer: 10

Uit: –

Ervaring: Ria, bedankt voor alle hulp. Ben al een stuk zekerder met dit haarstuk!

Trude – Cijfer: 10

Uit: –

Ervaring: Ik ben blij dat ik ooit de stap heb durven zetten om naar Ria toe te gaan. Ik heb nu mijn 2e haarwerk , helemaal TOP ! Ik ben een blij mens.

Debbie – Cijfer: 10

Uit: –

Ervaring: Ik draag nu mijn 2de haarwerk en ben er super blij mee. Iedereen is altijd heel aardig en deskundig. Ook qua service is het super.

Esther – Cijfer: 10

Uit: –

Ervaring: Geweldig geholpen, fijn om te merken dat men weet waar ze over praten, veel empathie, top dat er zo iets bestaat!

Robert – Cijfer: 9

Uit: Eindhoven

Ervaring: Bedankt Ria voor alle hulp!
Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.