Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarprotheses

Ontdek de mogelijkheden van haarprotheses, we bieden natuurlijk ogende haarwerken die perfect samengaan met uw eigen haar.

Ontdek de perfecte haarprothese voor uw stijl

Bij Dierking Haarinstituut begrijpen we dat zelfvertrouwen begint bij comfort en een natuurlijke uitstraling. Daarom bieden wij haarprotheses van topkwaliteit die moeiteloos samensmelten met uw eigen haar.

Onze haarprotheses zijn zorgvuldig ontworpen en gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze naadloos aansluiten op uw eigen haar. Het resultaat is een natuurlijke uitstraling en een onopvallend comfort, zodat u zich vrij en zelfverzekerd voelt in elke situatie.

Gedeeltelijke haarprothese

Bent u deels kaal, heeft u last van een terugtrekkende haargrens (‘inhammen’) of wordt uw haar bovenop het hoofd dunner? Dan is een gedeeltelijke haarprothese wellicht geschikt voor u. Dit haarwerk vormt een natuurlijk geheel met uw eigen nog aanwezige haar. Op die manier kunnen we uw haar vrijwel helemaal weer vormgeven zoals het oorspronkelijk was.

Gehele haarprothese

Bent u vrijwel kaal? Ook met een gehele haarprothese of een pruik kunnen we u weer het uiterlijk geven van uw gezicht met uw oorspronkelijke kapsel. Samen met u bekijken we voorbeelden van kapsels die u mooi vindt. U kiest het model dat past bij uw persoonlijkheid en gezicht. Zo wordt de eerdere situatie heel dicht benaderd.

Op zoek naar een geschikte haarprothese?

Kom eens bij ons langs, we vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Dierking Haarinstituut heeft de meest uitgebreide collectie haarwerk en ook voor een haarstukje, pruik of haarwerk van topkwaliteit echt haar kunt u uitstekend in Velp terecht.

De voordelen van een haarprothese bij ons

Waarom zou je bij ons een haarprothese laten maken? De voordelen op een rij.

Betaalbare kwaliteit

Bij ons geloven we dat luxe en kwaliteit niet duur hoeven te zijn. Daarom bieden we haarprotheses in verschillende prijsklassen, zodat iedereen kan genieten van hoogwaardige producten zonder het budget te overschrijden. Bij Dierking Haarinstituut krijgt u waar voor uw geld, zonder in te leveren op kwaliteit.

Privacy en comfort

Wanneer u Dierking Haarinstituut bezoekt, kunt u rekenen op een discrete en comfortabele ervaring. Onze aparte ruimtes en speciale aandacht zorgen voor maximale privacy, terwijl onze professionele medewerkers ervoor zorgen dat u zich direct op uw gemak voelt.

Nazorg die telt

Onze toewijding aan u gaat verder dan alleen de aankoop. We bieden uitstekende nazorg om ervoor te zorgen dat uw haarprothese altijd perfect blijft zitten en er natuurlijk uitziet. We zijn er altijd om uw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is.

Bekijk hoe we te werk gaan

Kijk mee hoe Katinka een nieuwe haaraanvulling van Europees haar door ons heeft laten maken.

Meer weten over onze werkwijze? Lees het stappenplan

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.