Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarwerken

Bij ons kan u kiezen uit de meest uitgebreide collectie aan haarwerken van echt of synthetisch haar. Met een prachtig kapsel als resultaat.
Foto van Ria die een klant helpt

Haarwerken op maat gemaakt 

Als je een haarwerk laat maken heb je bij voorkeur natuurlijk een oplossing met echt haar en heb je hoge eisen aan een discrete behandeling.

Bij Dierking Haarinstituut hebben we veel verschillende haarwerken en pruiken op voorraad en hebben we voorkeur bij een persoonlijke behandeling.

Zo zijn er standaard pruiken van kort, middellang en lang haar, in tientallen kleuren, modellen en verschillende haardiktes. Krullend en stijl, modern en klassiek, enzovoort. Ook kunt u kiezen uit hand- of machinaal geknoopte pruiken.

Een haarwerk dat bij u past? Dat is onze missie

Wij bieden de meest uitgebreide collectie haarwerken en haarstukken van topkwaliteit. We vertellen u er graag meer over.

Verschillende oplossingen aan haarwerken

Welk haarwerk, haarstukje of andere oplossing voor u geschikt is, is afhankelijk van meerdere factoren. Samen met u kijken we graag naar de voor u beste oplossing. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak in onze haarkliniek in Velp bij Arnhem.

In onze collecties vindt u voorbeelden zodat u zich een eerste beeld kunt vormen. Daarnaast maken we in onze haarkliniek een haarwerk op maat. Soms adviseren we om passende haaraanvullingen of haartoevoegingen te ontwerpen.

Wonder Fill

Wonder Fill is een onzichtbaar en niet voelbaar haarwerk dat rechtstreeks op uw hoofdhuid wordt aangebracht op de plekken waar uw haar het dunst is. Dankzij de gleufjes in het haarwerk wordt uw eigen haar erdoorheen gehaald en met stripjes vastgezet. Daarna wordt uw kapsel gestyled zoals u dat altijd doet, en het resultaat is prachtig vol haar dat er natuurlijk uitziet en aanvoelt.

Kom zelf kijken en laat u informeren over de mogelijkheden zijn. Zo maakt u de beste keuze voor een natuurlijke look.

Follea haarwerken

Dierking Haarinstituut werkt onder meer met de bijzonder mooie haarwerken van Follea. Deze collectie is gemaakt van Europees haar en de haarwerken zijn van uitzonderlijk mooie haarkwaliteit. Zeer geschikt voor vrouwen die graag lang haar dragen!

U bent van harte welkom in onze haarkliniek om vrijblijvend te komen kijken of Follea iets voor u is. U kunt dan ook het verschil met andere merken haarwerken zien. 

Haarwerken van Europees haar

In onze haarkliniek kunt u ook kiezen voor écht Europees haar. Europees onbewerkt haar is de allerbeste kwaliteit haar die er op de markt is. Dit haar lijkt qua structuur het meeste op uw eigen haar en voelt dus ook hetzelfde aan. Europees haar valt en beweegt heel natuurlijk en dat zult u meteen merken bij het föhnen en stylen. Puur onbewerkt haar wil zeggen dat het haar niet ontkleurd, ontschubd of geverfd is en er zit ook geen laagje op om dof haar meer te laten glanzen. Het haar wordt met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd, wordt handgeknoopt en voor u op maat gemaakt. De levensduur van echt Europees haar is het langst van alle haarsoorten.
Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.