Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Ria Dierking ondernemer van het jaar 2023

Tijdens de 31e editie van het jaarlijkse Coiffure Award gala heeft Ria Dierking van Dierking Haarinstituut de prijs gewonnen voor Ondernemer van het jaar 2023. Met trots heeft zij deze prijs aangenomen die haar vakkundigheid en ondernemerschap binnen de kappersbranche beloont.

Het Coiffure Award gala 2023

Tijdens het jaarlijkse Coiffure Award gala is Dierking Haarinstituut met het hele team weer aanwezig geweest. In deze haarmodefotografiewedstrijd strijden de beste kappers van Nederland om een felbegeerde award. De Coiffure Award heeft als doel om de kappersbranche te promoten en de branche naar een nóg hoger niveau te tillen.

Ondernemer van het jaar 2023

Een van de te winnen prijzen is die voor de Ondernemer van het jaar 2023. Deze award wordt uitgereikt aan de ondernemer die uitblinkt in duurzaamheid, innovatie, maatschappelijk verantwoord ondernemen, creativiteit en onderscheidend vermogen. In januari 2023 heeft Ria Dierking van Dierking Haarinstituut in Velp zich aangemeld om kans te maken op de deze fantastische award. Tijdens de 31e editie van het Coiffure Award gala heeft zij deze prijs in ontvangst mogen nemen. Wil je meer weten over het event? Bekijk hier het artikel dat Top Hair over het gala geschreven heeft.

Ria Dierking

Het winnen van deze award beloont Ria Dierking voor jaren hard werken voor haar passie. Volgens de Award Commissie is Ria Dierking een gedreven en stabiele ondernemer die weet wat ze wil en alles tot in de puntjes geregeld heeft. Heb je interesse in het maken van een afspraak? Neem hier contact met ons op.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.