Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Dierking Haarinstituut in Velp Gld. (bij Arnhem)

Dierking Haarinstituut heeft als haarwerkspecialist jarenlange expertise in het verzorgen van oplossingen voor mensen met dun haar en iedereen die te maken heeft met haarziekten, haarproblemen, haaruitval, futloos haar en kaalheid.
Zo zijn we onder meer gespecialiseerd in haaruitval en in natuurlijke haartoevoegingen in dun haar, haarstukjes, een ‘ongeziene’ overgang naar (tijdelijke) kaalheid, pruiken van echt haar (ook confectiehaarwerk genoemd), en alle andere mogelijkheden om uw kapsel er goed verzorgd te laten uitzien.
Naast onze zeer uitgebreide collectie haarwerken, haarstukjes en pruiken van echt haar, verzorgen wij ook permanente en semi-permanente haaraanvullingen op maat.
Over ons
Over ons
Over ons

Waarom voor ons kiezen

Discreet

Wij zorgen altijd voor een discrete ontvangst op ons Haarinstituut in Velp en gaan uiterst zorgvuldig om met uw privacy. Wij begrijpen dat u over een drempel moet stappen en doen er alles aan om u op uw gemak te stellen.

Volledige Privacy

We beschikken over aparte behandelkamers in een aangename en rustige sfeer, zodat de privacy van elke cliënt 100% gewaarborgd is. Wij bieden u de ruimte om uw verhaal in alle geborgenheid te vertellen.

Vakkundige haarwerk specialisten

Maatwerk in alle opzichten, bij haaruitval, dunner wordend haar, kale plekken. Iedereen kan met haarverlies te maken krijgen; mannen en vrouwen, jong, oud en kinderen. Onze haarwerk specialisten geven altijd een deskundig en persoonlijk advies en bieden voor elk haarprobleem een oplossing!

Expert in haar- en hoofdhuid verbetering

Heeft u last van haaruitval, dunner wordend haar en/of kale plekken? Ons gecertificeerd team haarwerkspecialisten gaat met u in gesprek, op zoek naar oorzaken én oplossingen. Dat kan onder andere met een (gratis) hoofdhuidtest en de beproefde producten van Mediceuticals. Voor elke oorzaak vinden we een passende oplossing. Beloofd!

Optimale zorg en aandacht

Wij nemen graag uitgebreid de tijd om naar u te luisteren, uw klachten en uw wensen te bespreken en samen met u uiteindelijk te bepalen wat op dat moment voor u de beste optie is. Desgewenst bezoeken wij u thuis of in het ziekenhuis. Een intakegesprek kan altijd binnen vijf dagen, is kosteloos en vrijblijvend. Gedurende het hele traject, maar óók daarna blijven we u begeleiden en doen er alles aan om uw leven weer in balans te brengen.

Goede bereikbaarheid en gratis parkeren

Wij zijn prima te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Velp is centraal gelegen, in de buurt van Arnhem.
Achter ons Haarinstituut in Velp kunt u altijd gratis parkeren. Alle parkeerplaatsen zijn uitsluitend voorbehouden aan onze clientèle.

Tot in de puntjes..

Wij wassen en verzorgen uw pruik of haarstukje en brengen het opnieuw in model en adviseren u over haarverzorgingsproducten en behandeling. U kunt uw pruik of haarstukje later ophalen, of als u één pruik heeft, hierop rustig wachten.

Reserveren

U kunt uw haarwerk reserveren tot het moment dat u het nodig heeft bij chemotherapie of een andere radiologische behandeling

Maak kennis met ons team

Onze haar specialisten werken met de laatste technieken
Ria Dierking

Ria Dierking

Danphy

Danphy

Daniëlle

Daniëlle

Petra

Petra

Claudia

Claudia

Christa

Christa

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.