Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Alopecia Totalis

Alopecia totalis veroorzaakt volledige kaalheid. Dierking Haarinstituut biedt oplossingen om haarverlies te camoufleren en uw zelfvertrouwen te herstellen.

Oplossingen voor alopecia totalis

Bij Dierking Haarinstituut beschikken wij over vijftien jaar ervaring in het bieden van oplossingen voor verschillende vormen van haaruitval, waaronder alopecia totalis. Onze deskundige kapsters en haarspecialisten staan klaar om u te voorzien van op maat gemaakte haarwerken en haarprotheses die zowel natuurlijk ogen als comfortabel zijn.

Haarwerken en haarprotheses op maat

Onze hoogwaardige haarwerken en haarprotheses zijn ontworpen om een natuurlijke look te bieden. Of u nu kiest voor synthetisch of echt haar, onze specialisten zorgen ervoor dat uw nieuwe kapsel perfect aansluit bij uw persoonlijkheid en levensstijl. Het gebruik van innovatieve technieken garandeert een comfortabele pasvorm en een onopvallende uitstraling.

Discrete en persoonlijke behandeling

Bij Dierking Haarinstituut begrijpen we het belang van discretie en persoonlijke aandacht bij de behandeling van haaruitval. Wij bieden een volledig verzorgde en discrete behandeling in een vertrouwde omgeving, waar u kunt rekenen op de hoogste standaard van zorg en privacy.

Deskundig advies en begeleiding

Onze ervaren specialisten bieden u uitgebreid advies over de verschillende mogelijkheden voor het camoufleren van alopecia totalis. We bespreken samen met u de meest geschikte oplossingen en begeleiden u door het hele proces, van de eerste consultatie tot de uiteindelijke implementatie van uw haarwerk of haarprothese.

Ria Dierking in de spiegel

Het instituut is opgericht door Ria Dierking, die na 25 jaar ervaring in de kappersbranche besloot zich te specialiseren in haarwerken en in 2009 het instituut opende.

Uw eerste stap naar een beter gevoel

Neem vandaag nog contact op met Dierking Haarinstituut voor een vrijblijvende consultatie. Onze experts staan voor u klaar om u te helpen de beste oplossing voor uw haaruitval te vinden. Vertrouw op onze ervaring en deskundigheid om uw zelfvertrouwen te herstellen en uw leven weer op de rails te krijgen.

Over Dierking Haarinstituut

Het Dierking Haarinstituut in Velp, Nederland, is gespecialiseerd in het aanbieden van op maat gemaakte haaroplossingen voor diverse haarproblemen zoals haaruitval door medicatie, ziekte, zwangerschap, of het natuurlijke verouderingsproces. Het instituut is opgericht door Ria Dierking, die na 25 jaar ervaring in de kappersbranche besloot zich te specialiseren in haarwerken en in 2009 het instituut opende

Dierking Haarinstituut

Arnhemsestraatweg 344
6881 NK Velp Gld. (bij Arnhem)

(026) 389 01 53

info@dierkinghaarinstituut.nl

Voor foto alopecia totalis

Before

Na foto alopecia totalis

After

After

Veelgestelde vragen over alopecia totalis

Wat is alopecia totalis?

Alopecia totalis is een auto-immuunziekte waarbij al het haar op de hoofdhuid uitvalt, inclusief wimpers, wenkbrauwen, en bij mannen ook snor en baard. Het immuunsysteem valt de haarzakjes aan, wat resulteert in totaal haarverlies. Deze aandoening kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd of geslacht.

Wat zijn de oorzaken van alopecia totalis?

De exacte oorzaak van alopecia totalis is onbekend, maar het wordt beschouwd als een auto-immuunziekte waarbij genetische en omgevingsfactoren een rol spelen. Het immuunsysteem raakt ontregeld en begint de haarzakjes aan te vallen, waardoor de haargroei stopt.

Wat zijn de symptomen van alopecia totalis?

  • Volledige haaruitval op de hoofdhuid.
  • Verlies van wenkbrauwen en wimpers.
  • Bij mannen kan er ook haarverlies zijn van baard en snor.
  • Soms kunnen nagelveranderingen optreden, zoals putjes of ribbels.

Hoe wordt de diagnose gesteld?

De diagnose van alopecia totalis wordt meestal gesteld door een dermatoloog op basis van klinische symptomen en medische geschiedenis. In sommige gevallen kan een huidbiopsie of bloedonderzoek worden uitgevoerd om andere oorzaken van haaruitval uit te sluiten.

Wat kan ik zelf doen bij haaruitval?

Er zijn allerlei middeltjes te koop tegen haaruitval, zoals crèmes, lotions en shampoos, bijvoorbeeld met cafeïne. De werking van al deze middelen is niet bewezen. Ook een dieet of vitaminepillen werken helaas niet. Het is belangrijk om contact op te nemen met een medisch specialist (dermatoloog) om zeker te zijn van uw diagnose en voordat u zelf oplossingen probeert.

Wat als er geen oplossing is?

Wij begrijpen als geen ander hoe het is om met kaalheid te worstelen en bieden u manieren aan om uw probleem discreet te verbergen met een mooi haarwerk. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor informatie of advies.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het herstellen van uw zelfvertrouwen en het vinden van een passende oplossing voor alopecia totalis.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.