Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.
Home »

Haarstukken

Heeft u last van kale plekken op het hoofd, dunner wordend haar of andere haarproblemen? Haarstukken kunnen hier de oplossing voor zijn. Bij Dierking Haarinstituut kunnen wij u adviseren in het aanschaffen van een haarstuk dat de juiste oplossing biedt voor uw haarproblemen. Met hoge kwaliteit producten, persoonlijke behandelingen en discrete service voorzien wij u zonder problemen van een kapsel dat u zelfvertrouwen geeft.

Soorten haarstukken

Er zijn verschillende soorten haarstukken waar u uit kunt kiezen. Zo bent u ervan verzekerd dat het haarstuk exact op uw wensen en behoeften aansluit. Bij Dierking Haarinstituut hebben wij meer dan 16 jaar ervaring in het vak. Hierdoor weten wij alles over haarstukken van echt haar, haarstukken voor dun haar, haarstukken met clips en haarstukken voor boven op het hoofd. Graag vertellen wij u meer over deze mogelijkheden. Wilt u persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met een van onze deskundige specialisten. 

Haarstukken voor dun haar

Er zijn veel verschillende oorzaken voor dunner wordend haar. Veel vrouwen krijgen hier in hun leven mee te maken en dit kan onzekerheid met zich meebrengen. Gelukkig zijn er ook verschillende oplossingen. Bij Dierking Haarinstituut zijn we kundig in een passende oplossing vinden om u weer te voorzien van een volle, dikke bos haar. Lees hier meer over onze oplossingen voor dunner wordend haar.

Haarstukken voor boven op het hoofd

Verlies van haar boven op het hoofd komt bij velen voor. Toch kan het erg vervelend zijn om hier mee om te moeten gaan. Haarstukken boven op het hoofd kunnen een oplossing zijn. Hierbij hebben wij vele mogelijkheden met hoge kwaliteit in verschillende prijsklassen. 

Haarstukken met clips

Wanneer uw haar dunner wordt, kan u kiezen voor haarstukken met clips. Dit type haarwerk creëert volume, voorkomt dat de hoofdhuid zichtbaar wordt en is volledig onzichtbaar. Er zijn twee manieren waarop haarstukken met clips bevestigd kunnen worden; semi-permanent en permanent. Op de pagina over haarstukken met clips vertellen wij u hier graag meer over. Als u liever persoonlijk advies wilt, kan u altijd contact met ons opnemen.

Voor en na foto dun haar

Haarstukken van echt haar

Voor de ultieme natuurlijke look, kan u kiezen voor een haarstuk van echt haar. Deze haarstukken zijn niet te onderscheiden van uw eigen haar en gaan, met de juiste verzorging, langer mee dan haarstukken van synthetisch haar. Daarom werken wij bij Dierking exclusief met echt haar. Door te stylen, knippen en verven zorgen wij dat het haarstuk van echt haar perfect aansluit op uw gezicht en natuurlijke haarkleur.

Dierking Haarinstituut 

Dierking Haarinstituut is een haarwerkspecialist in Velp, nabij Arnhem. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van oplossingen als haarstukken, voor onder andere dunner wordend haar. De oplossingen worden op maat geadviseerd op basis van de oorzaak, de staat van uw haar en uw persoonlijke wensen en behoeften. Ervaart u haar problemen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van haarstukken als oplossing tegen dunner wordend haar of plaatselijke kale plekken? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende eerste afspraak.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.