Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Dierking Haarinstituut is een haarwerkspecialist in Velp, nabij Arnhem. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van oplossingen als haarstukken, voor dunner wordend haar. De reden van dunner wordend haar kan veroorzaakt worden door diverse redenen als: haaruitval, ziekte en overige haarproblemen. De oplossingen worden op maat geadviseerd op basis van de oorzaak, de staat van uw haar en uw wensen en behoeften.

Haarstukken

Haarstukken zijn zoals de naam wellicht al doet vermoeden, stukken haar die een aanvulling zijn op uw eigen haar. Haarstukken zijn de oplossing voor diverse type haarproblemen als dunner wordend haar. Een haarstuk voegt volume toe aan uw haar en verbergt kale plekken, waardoor de hoofdhuid niet langer zichtbaar is.

Haarstukken echt haar

Binnen Dierking Haarinstituut wordt er enkel gewerkt met haarstukken gemaakt van echt haar. Haarstukken gemaakt van echt Europees onbewerkt haar, is van hoogwaardige kwaliteit. Dit type haarstuk voelt, beweegt en lijkt het meest op uw natuurlijke haar. Binnen ons Haarinstituut beschikken wij over diverse haarkleuren, haartypes en haarlengte, waardoor de haarwerken in de meeste gevallen na aankoop niet geverfd hoeven te worden. Samen met u bespreken we tijdens een vrijblijvende eerste afspraak wat uw wensen en verwachtingen zijn.

Haarstukken voor dun haar 

Er zijn diverse soorten haar oplossingen voor problemen met haaruitval of dunner wordend haar.

Haarstukken Wonder Fill
Een van deze oplossingen is de ‘Wonder Fill’. Dit type haarwerk biedt volume, voorkomt dat de hoofdhuid zichtbaar is en verbergt kale plekken. Wonder Fill is echt haar, dat eruit ziet en voelt als uw eigen haar. Wonder Fill is een onzichtbaar haarstuk, dat dag en nacht gedragen kan worden. Doordat het haarstuk op uw hoofdhuid, waar het haar het dunst is, wordt aangebracht is het niet voelbaar. Uw eigen haar wordt door de gleufjes van het haarwerk gehaald en met strips vastgezet.

Haarstukken clips
Haarwerken met clips zijn onzichtbaar en worden aan uw eigen haar bevestigd. Clips maken uw haar voller en zijn de perfecte haar oplossing tegen dunner wordend haar. De clips zijn zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk door uzelf vast te zetten.

Haarstukken Dierking Haarinstituut 

Ervaart u haar problemen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van haarstukken als oplossing tegen dunner wordend haar of plaatselijke kale plekken? Neem dan contact met ons Haarinstituut op voor een vrijblijvende eerste afspraak.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.