Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Infix, bekend als In Fix Hair is een haarwerk merk dat binnen Dierking Haarinstituut het zelfvertrouwen van veel vrouwen heeft doen terugkeren. In Fix Hair maakt haar werken van hoogwaardige kwaliteit, waarbij enkel gebruik wordt gemaakt van natuurlijk Europees haar. Dunner wordend haar, kale plekken of algehele kaalheid doen een inbreuk op je zelfvertrouwen, haarstukken van In Fix Hair bieden de oplossing. Voor een haarwerk op maat bent u bij Dierking Haarinstituut aan het juiste adres.

In Fix Hair 

De haarwerken van In Fix Hair worden zorgvuldig uitgekozen en handgeknoopt op de Filipijnen. Nadat de haarstukken aankomen in Nederland, voert In Fix Hair nogmaals een zorgvuldige controle uit voordat deze aankomen binnen Dierking Haarinstituut. Zoals eerder benoemd bestaan de haarwerken van In Fix Hair uit onbewerkt, Europees echt haar. Dit type haar is op dit moment de beste kwaliteit haar op de markt. Dit maakt de haarstukken van In Fix Hair niet te onderscheiden van uw eigen natuurlijke haar. Het haar voelt, ziet en beweegt als natuurlijk haar.

Haarwerk op maat 

In Fix Hair biedt diverse mogelijkheden voor haarstukken en haarwerken. Binnen Dierking Haarinstituut kijken we tijdens een vrijblijvend gesprek samen met u naar de best passende oplossing voor uw situatie en wensen. Een haarstuk op maat is een uniek haarstuk, dat aansluit bij de haarkleur, het type haar en de structuur van uw eigen natuurlijke haar. Haarwerken op maat van In Fix Hair kunnen zowel haarstukken voor boven op de kruin als een volledig haarwerk (pruik) zijn.

Standaard haarwerken

Naast haarwerk op maat kunt u bij Dierking Haarinstituut ook terecht voor standaard haarwerk van het merk In Fix Hair. De standaard haarwerken van het merk In Fix zijn net als de haarwerken op maat gemaakt van onbewerkt, Europees echt haar. Afhankelijk van uw wensen, verwachtingen en het type haar probleem kan een standaard haarwerk een oplossing bieden. Om u te kunnen voorzien van het juiste advies, met betrekking tot uw situatie nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek.

In Fix Hair Dierking Haarinstituut

Bent u op zoek naar een hoogwaardige kwaliteit haarwerk, gemaakt van onbewerkt Europees haar? Dan bent u bij Dierking Haarinstituut aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in het verzorgen van haaroplossingen bij uiteenlopende haarproblemen, begrijpen wij als geen ander waar u behoeften aan heeft. U vindt ons haarinstituut in Velp, nabij Arnhem. Ons haarinstituut is zowel met het openbaar vervoer als de auto uitstekend te bereiken. Daarnaast beschikken wij over een eigen parkeermogelijkheid. Voor het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u via het daarvoor bestemde contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.