Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Medicinale Belijming

Echt haar met medicinale belijming

Dynamic Hair is echt haar. Deze haarwerken van echt haar hebben hun naam te danken aan de methode van bevestigen. Dat gebeurt namelijk met een hypo allergene lijm, die als een tweede huid op het hoofd zit. Dankzij Dynamic Hair heeft u geen last van warmte, irritatie of andere ongemakken. U gaat net zo vaak naar de kapper als anders, omdat u twee haarwerken krijgt. Die worden afwisselend aangebracht, helemaal gecontroleerd en gereinigd. Bij ‘werkwijze dynamic hair’ krijgt u een impressie van hoe een haarwerk wordt vervangen.

Haarwerk met medicinale belijming

Soms is haar zo dun geworden, dat Wonder Fill niet meer mogelijk is. Vaak is dat het geval bij mensen met haar dat steeds dunner wordt (Alopecia Androgenetica). In dat geval kunt u kiezen voor een haarwerk met medicinale belijming. Ook dan krijgt u twee haarwerken, zodat de een kan worden gereinigd en verzorgd terwijl u de ander draagt. Twee haarwerken blijven bovendien langer mooi dan eentje. In verhouding gaan ze langer mee.
Elke vijf weken verwisselt u van haarwerk, dus even vaak als u normaal gesproken naar de kapper gaat. Thuis kunt u dit haarwerk behandelen als echt haar: douchen, föhnen en kammen is geen enkel bezwaar.

Heeft u problemen met dun haar?

Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij bieden verschillende oplossingen aan voor problemen met haaruitval. Welk haarwerk, haarstukje of andere oplossing voor u geschikt is, is afhankelijk van meerdere factoren. Samen met u kijken we graag naar de voor u beste oplossing. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak in onze haarkliniek in Velp bij Arnhem.

Werkwijze Dynamic hair

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.