Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarstukken met clips

Dunner wordend haar kan een flinke inbreuk doen op uw zelfvertrouwen, met name wanneer het haar zo dun wordt dat de hoofdhuid zichtbaar wordt. Vrouwen dromen van een volle bos met haar, maar wanneer dit niet (langer) zo is willen wij u laten weten dat er tal van oplossingen zijn. Dierking Haarinstituut heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte haarstukken als oplossingen voor haarproblemen, waaronder haarstukken met clips.

Haarstukken met clips, wat is het?

Haarstukken met clips zijn gemaakt van echt haar en gemaakt voor vrouwen met dun haar. Het haarstuk biedt u het volume en de dikte die u wellicht met uw eigen haar mist. De clips maken het haar dus voller. Doordat de haarstukken onzichtbaar aan uw eigen haar worden bevestigd, hoeft u zich geen zorgen te maken tijdens het dragen van de clips. De clips zullen niet zichtbaar zijn en u kunt uw dagelijkse bezigheden tijdens het dragen van de clips zorgeloos uitvoeren. Doordat u de clips zelf gemakkelijk vast kunt zetten, zijn deze zeer gebruiksvriendelijk.

Haarstukken met clips echt haar

Binnen Dierking Haarinstituut werken wij enkel met haarstukken met clips gemaakt van echt Europees, onbewerkt haar. Dit type haar is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit haar. Daarnaast beweegt, voelt en ziet het Europese haar als uw eigen haar en is het mogelijk om het haar te föhnen en te stylen.

Mogelijkheden clips

Wanneer haarstukken met clips de beste mogelijkheid is voor uw haarprobleem, kunt u kiezen uit twee opties: semi permanente bevestiging of permanente bevestiging. Wij vertellen u graag de verschillen:

Semi Permanente bevestiging
Bij een semi-permanente bevestiging wordt het haarstuk met clips door middel van speciale pleisters op uw hoofdhuid vastgezet. De pleisters houden het haarstuk voor enkele dagen op zijn plek. Na enkele dagen kunt u zelf de pleisters van het haarstuk vervangen en deze opnieuw vastzetten.

Permanente bevestiging
Bent u op zoek naar een permanente bevestiging van het haarstuk met clips? Ook dit is mogelijk binnen Dierking Haarinstituut. Door te kiezen voor een permanente bevestiging heeft u geen tot weinig omkijken naar het haarstuk. Het haarstuk met clips wordt door middel van speciale medicinale lijm op uw hoofdhuid vastgelijmd en blijft hierdoor minimaal vier weken vastzitten. Dit maakt het mogelijk om met het haarstuk te douchen, zwemmen en slapen. Na vier weken brengt u opnieuw een bezoek aan ons Haarinstituut. Wij bieden u een nieuw haarstuk aan en plaatsen deze op dezelfde wijze als het huidige haarstuk. Het huidige haarstuk wordt binnen ons haarinstituut gereinigd. Door de haarstukken iedere vier weken af te wisselen wordt de levensduur verlengd.

Dierking Haarinstituut 

Wilt u meer informatie over de haarstukken met clips? Wij nodigen u vrijblijvend uit binnen ons Haarinstituut. Onze haarspecialisten kijken graag samen met u naar de beste optie voor uw haarproblemen en komen samen met u tot een oplossing. Neem voor een vrijblijvend intake-gesprek telefonisch of via het contactformulier contact met ons op.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.