Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarstukken echt haar

Wanneer je niet tevreden bent over je haar, omdat het erg dun is of omdat je te maken hebt met een vervelende haar ziekte, kunnen haarstukken van echt haar een oplossing bieden. Dierking Haarinstituut vind het belangrijk dat iedere man en vrouw zich comfortabel en zelfverzekerd voelt wanneer het op haar aankomt. Onze haarwerk specialisten hebben jarenlange ervaring met het maken en plaatsen van haarstukken gemaakt van echt haar. Wij vertellen je graag meer over deze mogelijkheden.

Haarstukken echt haar oplossing

Zoals we eerder hebben benoemd, kunnen haarstukken gemaakt van echt haar een oplossing zijn voor diverse haarproblemen, denk hierbij aan dunner wordend haar, kale plekken op de hoofdhuid of extreem veel haarverlies. De haarstukken bieden je naast een volle bos haar, het zelfvertrouwen dat je als vrouw kunt verliezen door dunner wordend haar terug. Onze haarstukken zijn geschikt voor bijna elke vorm van haaruitval en worden in overleg met u, op maat gemaakt.

Op maat gemaakt 

Tijdens een intake gesprek bespreken wij de mogelijkheden rondom onze haarwerk van echt haar met u. Wij luisteren naar uw wensen en verwachtingen en komen samen tot een haarwerk dat perfect bij u past. De haarwerken van echt haar zijn onbewerkt en te kleuren in iedere gewenste kleur. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat het door u gekozen haarwerk aansluit bij uw gezicht en natuurlijk haarkleur. De haarwerken zijn naar wens in model te knippen en kunnen gestyled worden met een krul-of stijltang.

Haarstukken echt haar onderhoud

Net als uw eigen haar, heeft een haarstuk van echt haar ook onderhoud nodig. Dit onderhoud is het op een juiste manier verzorgen van het haarstuk. In ons haarinstituut adviseren wij u hierover, zodat u langdurig en op een plezierige manier gebruik kunt maken van het door u gekozen haarstuk. Naast de dagelijkse verzorging van het haarstuk, adviseren en informeren wij u ook over de wasbeurten en welke producten het meest geschikt zijn voor de verzorging van het haarstuk. Binnen ons haarinstituut bieden wij de benodigde verzorgende producten aan.

Haarstukken echt haar prijs

De prijs van een haarstuk gemaakt van echt haar ligt hoger dan een haarstuk van synthetisch haar. De reden hiervan is dat de haarstukken, zoals de naam doet vermoeden, gemaakt zijn van echt haar. Hierdoor is de levensduur van het haarstuk langer. Daarnaast is het haarstuk van echt haar niet te onderscheiden van uw eigen haar. Haarstukken van echt haar bewegen, voelen en zien eruit als uw eigen haar.

Dierking Haarinstituut 

Dierking Haarinstituut heeft jarenlange expertise in het verzorgen van oplossingen voor mensen met dunner wordend haar. Een van deze oplossingen is het op maat maken van een haarstuk gemaakt van echt haar. Samen met u kijken wij naar welk type haarstuk het meest geschikt voor u is. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend intake gesprek binnen ons Haarinstituut. Je vindt Dierking Haarinstituut nabij Arnhem in Velp. Wij zijn uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto en beschikken over voldoende eigen parkeerplekken.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.