Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Marleen – Cijfer: 10

Uit:

Datum: 21 januari 2023

Ervaring:

Vorige week heb ik mijn eerste haarstuk opgehaald. Hieronder lezen jullie mijn verhaal en ervaringen.

De afgelopen 20 jaar werd mijn haar alsmaar dunner en dunner. Ik kon het een lange tijd prima verdoezelen met hairwefts. De laatste jaren helaas niet meer. Tot ik op de website van Dierking terecht kwam. Enigszins aarzelend nam ik contact op en maakte een afspraak. Ria nam de tijd, bekeek mijn haar en liet mij een haarwerk zien. Wat een prachtig haar! Met een haarstuk hoefde ik niet meer onzeker te zijn over de zichtbaarheid van mijn wefts/extensions. Ik was met mijn dunner wordend haar nooit naar de huisarts geweest. Ria adviseerde mij om toch een keer langs te gaan. Na een doorverwijzing blijk ik een haarziekte te hebben. Dat verklaarde een hoop!

Vorige week heb ik mijn haarstuk opgehaald. Wat een prachtige haar! Ik voel me zelfverzekerd en verzorgd. Mijn haar elke dag altijd goed, geweldig. Ik heb geen last meer van pijnlijk haar door de wefts of uitgegroeide wefts. Echt een verademing.

Ria is ontzettend gastvrij, geduldig, vriendelijk, kundig, ze neemt haar tijd en heeft ontzettend veel ervaring. Samen hebben we voor mij een passend haarstuk uitgekozen. Het lijkt qua kleur en structuur echt op mijn eigen haar. Ik ben erg tevreden en kan er weer jaren tegenaan!

Lieve Ria, ontzettend bedankt voor alles!

Reactie Dierking Haarinstituut:

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.