Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Arianne – Cijfer: 10

Uit: Ede

Datum: 24 mei 2022

Ervaring:

Omdat ik van plan ben een haartransplantatie te laten doen is een haarwerk voor mij in principe tijdelijk. Bij de eerste afspraak, vorige week, adviseerde Daniëlle me daarom een synthetisch haarwerk. Ik kon er meteen een passen; het stond meteen prachtig, al was niet de juiste kleur (die was niet voorradig). Omdat er een afspraak was uitgevallen kon ik de volgende dag al terugkomen. OF Ik er niet wat langer over na wilde denken? Nee! Danielle heeft met spoed een paar haarstukjes besteld die dichter bij mijn kleur lagen en daar zat de perfecte kleur tussen! Prachtig, zo mooi overlopend in mijn eigen haar, en ik zag mijn haardos van 20 jaar terug weer in de spiegel! Daniëlle heeft het ter plekke gestylled en bij geknipt (en en passant mijn neklijn op verzoek meegenomen). Toen was het helemaal af.

Ik ben er ontzettend blij mee en krijg ook alleen maar leuke reacties. Danielle en de andere dames , bedankt, en misschien moet ik die transplantatie maar heroverwegen. Het wordt nooit zo mooi als dit!

Reactie Dierking Haarinstituut:

Heel fijn te horen dat je van die mooie reacties krijgt Arianne. Bedankt voor jouw beoordeling. Tot gauw en met een lieve groet, Daniëlle.
Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.