Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Binnen Dierking Haarinstituut werken wij enkel met haarwerken van de allerbeste kwaliteit, waaronder haarstukken van het merk Follea. Wanneer u te maken heeft met extreem haarverlies, dat leidt tot kale plekken, dunner wordend haar of volledige kaalheid, vinden wij het van groot belang dat het haarstuk dat u kiest bijdraagt aan uw zelfverzekerdheid. Het haarstuk dient niet onderscheiden te kunnen worden van uw eigen haar.

Haarwerken Follea

Het haarwerk merk Follea heeft als missie om vrouwen, die kampen met dunner wordend haar door extreme haaruitval over de hele wereld te helpen. 30 jaar geleden is Daniel Alain, oprichter en CEO van FOLLEA begonnen aan zijn reis in de beauty industrie. Het doel van Daniel was om het beste menselijk haar werk te maken dat voor de consument beschikbaar was. Haarwerken van Follea staan in de wereld van haar bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en zijn daarnaast bijna niet te onderscheiden van uw eigen haar.

Europees onbewerkt haar

Haarwerk merk Follea maakt bij haar haarwerken enkel gebruik van onbewerkt, Europees haar. Onbewerkt haar is haar dat niet is ontkleurd, ontschubd of eerder geverfd is. Daarnaast bevat het haarstuk geen extra laagje dat het haar meer laat glanzen. De haarwerken van Follea zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit dat er op dit moment op de markt is. De haarwerken worden zorgvuldig geselecteerd, handgeknoopt en voor u op maat gemaakt. Daarnaast bewegen, voelen en zien de haarwerken eruit als uw eigen haar. Met de juiste wasinstructies en verzorging kunt u een lange tijd zorgeloos genieten van uw Europese haarwerk. Het Europese haar valt als uw eigen haar, waardoor het gemakkelijk te föhnen en te stijlen is.

Mogelijkheden Follea haarwerken

De mogelijkheden voor een haarwerk of haarstuk van Follea zijn eindeloos. Wij laten u graag kennismaken met de mogelijkheden van een haarstuk van dit merk.

Topette
Dit haarstuk van Follea biedt u meer volume op de kruin. Dit type haarstuk is speciaal ontworpen voor vrouwen met dunner wordend haar. Het topette beschikt over een zeer gebruiksvriendelijk clip-in-systeem.

Trend
Het haarstuk trend is perfect om kennis te maken met haarstukken. Het haarstuk beschikt over een zeer natuurlijke uitstraling en is daarnaast eenvoudig te bevestigen door middel van het gebruiksvriendelijke clip-in-systeem.

Petite
Kampt u met beginnend haarverlies en dunner wordend haar? Dit haarstuk van Follea is ontworpen om beginnend haarverlies te bedekken.

Haarwerken
Naast haarstukken biedt het merk Follea eindeloze mogelijkheden op het gebied van haarwerken in diverse kleuren, lengtes en haarstijlen. Wij nodigen u graag uit om kennis te maken met diverse haarwerken van dit merk.

Follea Dierking Haarinstituut

Overweegt u het aanschaffen van een op maat gemaakt haarwerk, omdat u kampt met dunner wordend haar, kale plekken of algehele kaalheid? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek binnen Dierking Haarinstituut. Samen met u bespreken we de oorzaak en bekijken we de mogelijkheden voor een op maat gemaakt haarstuk. Neem telefonisch contact met ons op of vul voor het maken van een vrijblijvende afspraak het daarvoor bestemde contactformulier in.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.