Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Geen pruik en toch prachtig vol haar met Wonder Fill

Wonder Fill is een unieke oplossing voor mensen met dun tot zeer dun haar. Het is echt haar dat precies zo aanvoelt en er uitziet als uw eigen haar. Feitelijk vult u uw eigen haar aan en ontstaat er een symbiose van uw eigen haar, gecombineerd met Wonder Fill.
Een onzichtbaar en niet voelbaar haarwerk wordt aangebracht op uw hoofdhuid waar uw haar het dunste is. In het haarwerk zitten gleufjes, waar uw eigen haar doorheen wordt gehaald en met stripjes wordt vastgezet. Daarna wordt uw kapsel op orde gebracht zoals altijd.
U kunt dit doorlopend dragen, dag en nacht. U kunt het borstelen, kammen, föhnen en van dag tot dag anders dragen. U kunt ermee sporten, douchen en zwemmen.
U krijgt twee dezelfde Wonder Fill haarwerken. Na ongeveer vijf weken komt u weer bij ons. Wij vervangen de Wonder Fill door uw tweede exemplaar, en u wordt weer op en top gekapt. De eerste Wonder Fill wordt vervolgens helemaal gereinigd en geprepareerd voor de volgende keer. Zo blijven ze lang mooi en ziet u er altijd vlot en netjes uit.

Heeft u problemen met dun haar?

Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij bieden verschillende oplossingen aan voor problemen met haaruitval. Welk haarwerk, haarstukje of andere oplossing voor u geschikt is, is afhankelijk van meerdere factoren. Samen met u kijken we graag naar de voor u beste oplossing. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak in onze haarkliniek in Velp bij Arnhem.
Wonder Fill
Wonder Fill haarbevestiging
prachtig vol haar
haarwerk op hoofdhuid haarwerk op hoofdhuid
haarkliniek haarkliniek
Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.