Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Mogelijkheden

Wonder Fill

Wonder Fill is een unieke oplossing voor mensen met dun tot zeer dun haar. Het is echt haar dat precies zo aanvoelt en er uitziet als uw eigen haar. Feitelijk vult u uw eigen haar aan en ontstaat er een symbiose van uw eigen haar, gecombineerd met Wonder Fill.

Medicinale belijming

Dynamic Hair – medicinale belijming – is echt haar. Deze haarwerken van echt haar hebben hun naam te danken aan de methode van bevestigen. Dat gebeurt namelijk met een hypo allergene lijm, die als een tweede huid op het hoofd zit. Dankzij Dynamic Hair heeft u geen last van warmte, irritatie of andere ongemakken.

Haarprotheses

Bent u deels kaal, heeft u last van een terugtrekkende haargrens (‘inhammen’) of wordt uw haar bovenop het hoofd dunner? Dan is een gedeeltelijke haarprothese wellicht geschikt voor u. Dit haarwerk vormt een natuurlijk geheel met uw eigen nog aanwezige haar.

Haarwerken

Dierking Haarinstituut werkt inderdaad met echt haar én met vital en cyberhair. Deze synthetische haarvezels zijn niet van echt te onderscheiden! U heeft dus echt alle keus. Er zijn heel veel verschillende haarstukjes en pruiken op voorraad.
Dit heet ook wel confectie-haarwerk.

Haarbevestiging

Er zijn verschillende manieren om haaraanvullingen te bevestigen. Belangrijk is dat het gemakkelijk in gebruik is. Vanzelfsprekend moet het prettig zitten en bij uw leefgewoonte passen.

Producten

Zonder goede hygiëne en goede bevestigingen beleeft u geen plezier aan uw haarwerk. Daarom heeft Dierking Haarinstituut een uitgelezen selectie producten waarmee haarwerken en hoofdhuid eenvoudig en goed verzorgd kunnen worden.
Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.