Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarwerk echt haar 

Dierking Haarinstituut werkt inderdaad met echt haar! Er zijn heel veel verschillende haarstukjes en pruiken op voorraad. Dit heet ook wel confectie-haarwerk. Zo zijn er bijvoorbeeld standaard pruiken van kort, middellang en lang haar, in tientallen kleuren en modellen, in verschillende haardiktes. Krullend en stijl, modern en klassiek, enzovoort. Ook kunt u kiezen uit hand- of machinaal geknoopte pruiken.
Bij de collecties vindt u voorbeelden zodat u zich een eerste beeld kunt vormen. Daarnaast maken we in onze haarkliniek in Arnhem maathaarwerk; soms is het nodig om passende haaraanvullingen of haartoevoegingen te ontwerpen. Hieronder leest u meer over soorten haarprotheses, bevestigingsmethoden en hoe alles in z’n werk gaat.
Dierking Haarinstituut heeft de meest uitgebreide collectie haarwerk en ook voor een haarstukje, pruik of haarwerk van topkwaliteit echt haar kunt u uitstekend in Velp terecht.

Heeft u problemen met dun haar?

Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij bieden verschillende oplossingen aan voor problemen met haaruitval. Welk haarwerk, haarstukje of andere oplossing voor u geschikt is, is afhankelijk van meerdere factoren. Samen met u kijken we graag naar de voor u beste oplossing. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak in onze haarkliniek in Velp bij Arnhem.

Haarwerk nieuwe technologieën

Dankzij nieuwe technologieën zijn er nu verschillende soorten ‘synthetisch haar’ op de markt die niet meer van echt te onderscheiden zijn. Net als levend haar heeft ook dit synthetische haar eigenschappen die het doen leven. Kom zelf kijken, en laat u uitleggen wat de mogelijkheden zijn. Zo maakt u de beste keuze voor een natuurlijke look.

Follea haarwerken 

Dierking Haarinstituut werkt onder meer met de bijzonder mooie haarwerken van Follea. Deze collectie is gemaakt van Europees haar en de haarwerken zijn van uitzonderlijk mooie haarkwaliteit. Zeer geschikt voor vrouwen die graag lang haar dragen!

U bent van harte welkom in onze haarkliniek om vrijblijvend te komen kijken of Follea iets voor u is. U kunt dan ook het verschil met andere merken haarwerken zien. We vertellen u graag de verschillende mogelijkheden. Ook geven we graag informatie over de Alopecia Vereniging (AV).

Europees haar

In onze haarkliniek kunt u ook kiezen voor écht Europees haar. Europees onbewerkt haar is de allerbeste kwaliteit haar die er op de markt is. Dit haar lijkt qua structuur het meeste op uw eigen haar en voelt dus ook hetzelfde aan. Europees haar valt en beweegt heel natuurlijk en dat zult u meteen merken bij het föhnen en stylen. Puur onbewerkt haar wil zeggen dat het haar niet ontkleurd, ontschubd of geverfd is en er zit ook geen laagje op om dof haar meer te laten glanzen. Het haar wordt met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd, wordt handgeknoopt en voor u op maat gemaakt. De levensduur van echt Europees haar is het langst van alle haarsoorten.

Europees haar:
The most beautiful hair in the world…

Europees haar
Haarkliniek
Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.