Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarprotheses

Gedeeltelijke haarprothese

Bent u deels kaal, heeft u last van een terugtrekkende haargrens (‘inhammen’) of wordt uw haar bovenop het hoofd dunner? Dan is een gedeeltelijke haarprothese wellicht geschikt voor u. Dit haarwerk vormt een natuurlijk geheel met uw eigen nog aanwezige haar. Op die manier kunnen we uw haar vrijwel helemaal weer vormgeven zoals het oorspronkelijk was.

Gehele haarprothese

Bent u vrijwel kaal? Ook met een gehele haarprothese of een pruik kunnen we u weer het uiterlijk geven van uw gezicht met uw oorspronkelijke kapsel. Samen met u bekijken we voorbeelden van kapsels die u mooi vindt. U kiest het model dat past bij uw persoonlijkheid en gezicht. Zo wordt de eerdere situatie heel dicht benaderd.

Heeft u problemen met dun haar?

Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij bieden verschillende oplossingen aan voor problemen met haaruitval. Welk haarwerk, haarstukje of andere oplossing voor u geschikt is, is afhankelijk van meerdere factoren. Samen met u kijken we graag naar de voor u beste oplossing. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak in onze haarkliniek in Velp bij Arnhem.
Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.