Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Wanneer u te maken hebt met een haarprobleem als dunner wordend haar, kan het aanschaffen van een pruik een oplossing bieden. Sommige mensen verliezen hun haar door ziekte, medicijngebruik of stress. Het in grote hoeveelheden verliezen van haar, kan kaalheid als gevolg hebben. Dit kan een flinke inbreuk op uw zelfverzekerdheid doen. Dierking Haarinstituut heeft jarenlange expertise in het verzorgen van oplossingen voor mensen met dun haar. Samen met u gaan we op zoek naar een passende haaroplossing.

Pruiken echt haar 

Pruiken binnen ons haarinstituut zijn beschikbaar in diverse haarlengte, haartypes en haarkleuren. Pruiken gemaakt van echt Europees haar, is de allerbeste kwaliteit die er op de markt beschikbaar is. Pruiken van echt haar zijn niet te onderscheiden van uw eigen haar. De pruiken bewegen, zien en voelen als uw eigen haar. Daarnaast is de levensduur van deze pruiken het langst van alle haarsoorten op de markt.

Pruiken dames 

Binnen Dierking Haarinstituut zijn zowel mannen als vrouwen welkom voor een op maat gemaakte haaroplossing. Dankzij onze jarenlange expertise in het aanbieden van haarstukken op maat, hebben wij veel vrouwen mogen voorzien van pruiken voor dames. Doordat de haarwerken onbewerkt en van echt haar zijn, is het mogelijk om de pruiken te föhnen, stylen en krullen. Het is hierbij natuurlijk wel van belang dat u de pruiken met de juiste verzorgingsproducten onderhoudt, om hiermee de levensduur van de pruik te verlengen.

Pruik kopen 

Voordat u een pruik gaat kopen, nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek binnen ons haarinstituut. Samen met u bespreken we uw wensen en verwachtingen met betrekking tot de pruik en uw haarprobleem. Aan de hand van dit gesprek bepalen wij samen met u welke haar oplossing het meest geschikt is. De pruik wordt aan de hand van uw wensen en verwachtingen zorgvuldig voor u geselecteerd, op maat gemaakt en handgeknoopt.

Pruiken Dierking Haarinstituut

Wanneer u meer informatie wil ontvangen over de aanschaf van een pruik, de mogelijkheden en bijbehorende kosten dan nodigen wij u graag vrijblijvend uit voor een adviesgesprek. U vindt Dierking Haarinstituut in Velp, nabij Arnhem. Ons haarinstituut is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Daarnaast beschikken wij over voldoende parkeermogelijkheden. Voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier op onze website invullen.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.