Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Pruik echt haar

Bent u op zoek naar een pruik van echt haar? Dan bent u bij Dierking Haarinstituut aan het juiste adres. Dierking Haarinstituut heeft jarenlange expertise in het verzorgen van oplossingen voor dunner wordend haar en haar problemen als haarziekten en haaruitval. Pruiken gemaakt van echt haar zijn niet te onderscheiden van uw eigen haar. Daarnaast is het mogelijk om een pruik gemaakt van echt haar te stylen, föhnen en te krullen.

Pruik echt haar oplossing

Een pruik kan een oplossing bieden voor verschillende haarproblemen. Veel voorkomende haarproblemen zijn dunner wordend haar, kaalheid, haarziektes en chemotherapie. Pruiken gemaakt van echt haar zijn niet te onderscheiden van het eigen haar. Daarnaast beweegt, voelt en ziet het haarstuk eruit als uw eigen haar.

Pruik echt haar mogelijkheden 

Wat uw reden ook is om uzelf te verdiepen in pruiken, samen met u kijken we naar de mogelijkheid die het beste bij uw haarprobleem en uw verwachtingen past. Hiervoor nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend intake gesprek, waarbij we samen met u de mogelijkheden bespreken. Samen met u kijken we naar de haarkleur, lengte en het type haar dat het best bij uw gezicht past.

Machinaal of handgeknoopt

Naast het type haar, de lengte en de kleur van de pruik zijn er ook verschillen tussen machinale of handgeknoopte pruiken. Machinale pruiken worden zoals de naam al doet vermoeden gemaakt middels een machine. Dit maakt het mogelijk om op zeer korte termijn een pruik van echt haar te leveren. De machinale pruiken zijn minder comfortabel dan de handgeknoopte pruiken. De reden hiervan is dat de spreiding van het haar bij een machinale pruik anders is dan bij een handgeknoopte pruik. Hierdoor kan de machinale pruik zwaarder aanvoelen. De meest comfortabele pruiken zijn handgeknoopt.

Wat kost een pruik van echt haar?

De kosten van een pruik gemaakt van echt haar, zijn hoger dan wanneer u kiest voor een haarstuk gemaakt van synthetisch haar. De reden hiervan is dat de pruiken gemaakt zijn van het allerbeste type echte Europese haar, waardoor de levensduur van de pruik langer is dan van een synthetische pruik. De pruik gemaakt van echt haar maakt het lastiger om de pruik te onderscheiden van uw eigen haar. Daarnaast kunt u de pruik in model brengen door het te stylen, föhnen en krullen.

Dierking Haarinstituut 

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek binnen Dierking Haarinstituut in Velp. Ons haar instituut is gelegen nabij Arnhem en gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto. Daarnaast beschikken wij over eigen parkeerplaatsen aan de achterzijde van ons haarinstituut.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.