Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Een pruik kopen of op maat laten maken

Maak keuze uit een breed assortiment om een pruik te kopen van echt haar, persoonlijk en geheel op maat gemaakt, voor iedere prijsklasse.

Wat voor pruiken bieden we aan?

Een pruik kopen van echt haar of liever synthetisch? Aan de hand van de vorm van uw gezicht, uw huidige haarkleur en lengte kiest u een pruik die past. Dierking Haarinstituut beschikt over zowel hand- als machinaal geknoopte pruiken.

Ons assortiment aan pruiken bestaat uit diverse haarsoorten, typen, kleuren en lengtes. 

Waar worden de pruiken van gemaakt?

Bij Dierking Haarinstituut kunnen pruiken worden vervaardigd uit verschillende soorten haar, waaronder hoogwaardig Europees haar. Dit type haar heeft eigenschappen die het bijna identiek maken aan natuurlijk haar in termen van textuur, beweging en val. Het resultaat is een pruik die nauwelijks te onderscheiden is van het eigen haar. Daarnaast bieden we ook kant-en-klare pruiken aan, die vooraf zijn vervaardigd (confectiehaarwerken).

Uw pruik stylen en kleuren

Al onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het kappersvak voordat ze bij Dierking begonnen. We zijn dus echt haarspecialisten. Het is voor ons erg belangrijk dat u zich prettig voelt met het nieuwe kapsel en we zullen er alles aan doen om de pruik te kleuren en stylen naar wens.

Ons assortiment pruiken is echter zeer uitgebreid, waardoor het haar in de meeste gevallen niet geverfd dient te worden.

Medische indicatie en vergoeding

Indien u een pruik wil kopen als gevolg van een ziekte of aandoening, waarbij haarverlies of algehele kaalheid optreden, is het mogelijk dat de kosten van de pruik vergoed worden door uw zorgverzekeraar.

Dierking Haarinstituut heeft een contract met alle zorgverzekeraars. Voor het in aanmerking komen van een vergoeding voor uw pruik, is het van belang dat u beschikt over een medische verwijzing of indicatie door een huisarts of specialist.

Een pruik kopen bij Dierking Haarinstituut

Samen met u kijken onze haarspecialisten naar de staat van uw eigen haar, de aandoening of het probleem en uw wensen en behoeften. Aan de hand van deze wensen en behoeften adviseren wij u over een of meer geschikte haaroplossingen. We hebben pruiken voor iedere prijsklasse.

Ons Haarinstituut in Velp (bij Arnhem) is zowel met de auto als het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken.

Ria Dierking legt iets uit
Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.