Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarwerk is een verzamelnaam voor alle haarwerken die de hoofdhuid bedekken. Haarwerk kan dus zowel een pruik zijn als een haarstukje. Dierking Haarinstituut heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van haaroplossngen voor zowel mannen als vrouwen bij diverse haarproblemen. Een van de meest voorkomende haarproblemen is dunner wordend haar, iets dat een grote inbreuk kan hebben op je zelfverzekerdheid en jezelf mooi voelen. Haarwerk biedt de oplossing voor deze haarproblemen.

Haarwerk echt haar

Haarwerk gemaakt van echt haar beweegt, voelt en ziet eruit als uw eigen haar. Hierdoor is het bijna niet te onderscheiden van uw eigen haar. Daarnaast is de levensduur van echt Europees haar langer dan bij synthetisch haar. Een haarwerk van echt haar is makkelijker te stylen en de kans op klitvorming is minder dan bij synthetisch haar.

Verschillende soorten haarwerk

Binnen ons Haarinstituut bieden wij verschillende soorten haarwerk aan. Welk soort het best bij u past, is afhankelijk van uw haarprobleem en de mogelijkheden die hier het meest geschikt voor zijn. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden en luisteren we naar uw wensen en verwachtingen met betrekking tot het haarwerk. De mogelijkheden voor diverse type haarwerken zijn hieronder opgesomd:

  • Wonder Fill
  • Medicinale belijming
  • Haarprotheses
  • Haarwerken
  • Haarbevestiging

Kosten 

De kosten van een haarwerk zijn afhankelijk van uw wensen en behoeften. Denk hierbij aan de lengte, het type haar en de haarkleur. Daarnaast zit er ook een prijsverschil tussen synthetisch haar en een echt Europees haar. Wij nodigen u uit voor een vrijblijvend gesprek, waarbij we de mogelijkheden met bijbehorende totaalprijzen graag met u bespreken.

Vergoeding

Wanneer uw haar dunner is geworden of helemaal is uitgevallen door ziekte of een bepaalde behandeling, kan het mogelijk zijn om vanuit de zorgverzekering een vergoeding te krijgen voor het door u gekozen haarstuk. Dierking Haarinstituut heeft een contract met alle zorgverzekeraars. U heeft wel een verwijzing of indicatie nodig van uw huisarts of medisch specialist, waarop staat welk soort haarstuk nodig of wenselijk is.

Dierking Haarinstituut 

Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Wij nodigen u vrijblijvend uit in ons haarinstituut in Velp, nabij Arnhem. Ons haarinstituut is gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Daarnaast beschikken wij over voldoende parkeermogelijkheden aan de achterzijde van ons haar instituut.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.