Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarstukken voor dun haar 

Dunner wordend haar kan vooral voor vrouwen een flinke inbreuk doen op je zelfvertrouwen. Wij vrouwen dromen allemaal van een volle, dikke bos haar. Dun haar kan ervoor zorgen dat je hoofdhuid zichtbaar wordt of dat er kale plekken ontstaan. Hierdoor kan of wil je je haar niet meer zo dragen als voorheen. Wanneer je haar altijd vol is geweest en het opeens dun wordt, kan dit verschillende oorzaken hebben. Gelukkig is er een oplossing: haarstukken voor dun haar.

Dunner wordend haar 

Dunner wordend haar kan diverse oorzaken hebben. Stress heeft een grote invloed op de staat van je haar. Wanneer je voor een langere periode veel stress hebt ervaren, is het mogelijk dat je haar om deze reden dunner wordt. Daarnaast kunnen een ongezonde levensstijl of extreme diëten ook de oorzaak zijn van dunner wordend haar. Zorg er daarom voor dat je voldoende water drinkt, veelzijdig eet en hierbij de juiste vitamines binnenkrijgt, alcohol drinken beperkt en stopt met roken. De dikte van je haar kan ook erfelijk bepaald zijn, sommige vrouwen zijn helaas niet gezegend met een dikke, volle bos haar. Een laatste oorzaak van dunner wordend haar kan ziekte of medicijngebruik zijn. Twijfel je over de reden van jouw dunner wordend haar? Wij nodigen je graag uit in ons haarinstituut, waar wij gratis een hoofdhuid test kunnen uitvoeren. Aan de hand van deze hoofdhuid test kunnen wij een passende oplossing bieden voor jouw dunner wordend haar.

Haarstukken voor dun haar 

Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem, namelijk: haarstukjes voor dun haar. Samen met jou kijken wij naar het haarstuk dat het best bij jouw haar, wensen en behoeften past. De haarstukjes voor dun haar in ons haarinstituut zijn gemaakt van onbewerkt, Europees haar. Hierdoor zijn de haarstukjes niet te onderscheiden van het eigen haar, is het mogelijk om de haren te krullen en te stijlen, mits de juiste bescherming wordt gebruikt en voelt het haar als eigen haar aan. Daarnaast ben je er van verzekerd dat het haar van hoogwaardige kwaliteit is en hebben de haarstukjes met de juiste verzorging een lange levensduur. De haarstukjes voor dun haar kunnen semi-permanent, waarbij het haarstuk door middel van pleisters of clips vastgezet wordt op de haren en hoofdhuid. Een permanente bevestiging van de haarstukjes is ook mogelijk, waarbij het haarstuk door middel van medicinale lijm gemiddeld vier weken blijft vastzitten.

Wat te doen tegen dun haar?

Om de vraag: wat te doen tegen dun haar? te kunnen beantwoorden nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend gesprek bij Dierking Haarinstituut in Velp. Ons haarinstituut is gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto door de ligging nabij de snelweg A12. Er zijn voldoende parkeerplekken voor de deur. Samen met jou kijken we naar de oorzaak van jouw dunner wordend haar en bespreken we jouw wensen en behoeften. Aan de hand van dit gesprek vinden we een oplossing op maat voor jouw dunner wordende haar.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.