Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarstukjes echt haar

Bent u op zoek naar een oplossing voor dunner wordend haar of wilt u graag meer volume in uw haar creëren? Haarstukjes gemaakt van echt haar zijn de oplossing. Dierking Haarinstituut heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van haarstukjes gemaakt van echt haar voor diverse haarproblemen. Samen met u kijken wij naar de oplossing die het meest geschikt is voor u.

Haarstukjes dunner wordend haar

Haarstukjes worden veelal ingezet bij vrouwen met dunner wordend haar. De haarstukjes bieden extra volume en verbergen eventuele kale plekken. De haarstukjes maken het haar voller en voorkomen hiermee dat de hoofdhuid zichtbaar is. Dunner wordend haar kan ontstaan door diverse factoren, waaronder: ouder worden, een te hoge of te lage bloeddruk, stress, hormonale veranderingen, ziekte en medicatie. Daarnaast kan de dikte van uw haar ook genetisch bepaald zijn. De afwezigheid van volume in uw haar kan een flinke inbreuk op uw zelfverzekerdheid hebben. Haarstukjes voor dunner wordend haar bieden de oplossing.

Haarstukjes echt haar

Dierking Haarinstituut werkt met haarstukjes gemaakt van echt Europees, onbewerkt haar. Deze haarstukjes zijn gemaakt van de beste kwaliteit haar dat zich op dit moment op de markt bevindt. Haarstukjes van echt haar, voelen, zien en bewegen als echt haar. Daarnaast is de levensduur bij haarstukjes van echt haar langer dan wanneer u kiest voor een synthetisch haarstuk. Haarstukjes van echt haar kunt u stylen, föhnen en krullen. Dit alles maakt het vrijwel onmogelijk om het haarstukje te onderscheiden van uw eigen haar.

Onderhoud haarstukjes echt haar

Door uw haarstukje gemaakt van echt haar op een juiste manier te verzorgen, bevordert u de uitstraling en de levensduur. Wij adviseren u na het plaatsen van het haarstuk over de verzorging hiervan. Daarnaast beschikken wij in ons haarinstituut over diverse verzorgingsproducten die bijdragen aan een langere levensduur van het haarstukje. Het is namelijk van belang dat u het haarstuk uitsluitend wast met de daarvoor bestemde producten.

Haarstukjes echt haar prijs

De totaalprijs van het haarstuk van echt haar is afhankelijk van verschillende factoren. Zo is een haarstuk van echt haar duurder dan een haarstuk van synthetisch haar. De kleur, lengte en het type haar van het haarstukje spelen ook een rol in de prijs van het haarstuk. Tijdens een vrijblijvend gesprek informeren wij u graag over de mogelijkheden en prijs van het door u gekozen haarstukje.

Dierking Haarinstituut 

Dierking Haarinstituut heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van diverse haarstukjes voor uiteenlopende haarproblemen. U vindt ons haarinstituut in Velp, nabij Arnhem. U kunt ons gemakkelijk bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Daarnaast beschikken wij over diverse parkeerplaatsen aan de achterzijde van ons haarinstituut. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw haarprobleem? Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op of vul onderstaand het contactformulier of afsprakenformulier in.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.