Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarinstituut Wijchen 

Haarinstituut Wijchen

Bent u op zoek naar een vooraanstaand haarinstituut met uitgebreide ervaring in het aanbieden van op maat gemaakte haaroplossingen in Wijchen en de omliggende gebieden? Dan heet Dierking Haarinstituut u van harte welkom, gevestigd in Velp, nabij Arnhem. Binnen onze instelling hebben we ons gespecialiseerd in haarverlies en natuurlijke aanvullingen voor dunner wordend haar. Onze deskundige haarwerk experts staan paraat om samen met u passende oplossingen te vinden voor diverse haarproblemen.

Dierking Haarinstituut

Binnen onze instelling hebben we uitgebreide expertise ontwikkeld in het aanbieden van op maat gemaakte haaroplossingen voor diverse uitdagingen. Of het nu wordt veroorzaakt door medicatie, ziekte, zwangerschap of het natuurlijke verouderingsproces, ernstig haarverlies kan uitdagend zijn. Dunner wordend haar kan aanzienlijke invloed hebben op uw zelfvertrouwen. We streven ernaar om voor vrijwel elk vraagstuk een geschikte oplossing te vinden. Hier zijn enkele van de mogelijkheden die we aanbieden:

Dun haar

Haarwerken

Onder de noemer “haarwerken” vallen haarstukken en pruiken die helpen om haarverlies te verbergen.

Alopecia Androgenetica

Natuurlijke haartoevoegingen 

Voor dunner wordend haar kunnen natuurlijke haartoevoegingen een oplossing bieden. Deze aanvullingen geven uw haar meer volume.

Alopecia Areata

Pruiken

Indien u te maken krijgt met volledige kaalheid als gevolg van ziekte of chemotherapie, kan een pruik gemaakt van Europees haar een oplossing bieden. Onze pruiken zijn bijna niet te onderscheiden van uw eigen haar qua uiterlijk, beweging en gevoel.

Alopecia Totalis

Haarstukken

Wanneer u specifieke plekken op uw hoofdhuid heeft met dunner wordend haar of kale plekken, kunnen haarstukken een oplossing bieden. Deze haarstukken worden op uw hoofdhuid bevestigd en zijn nauwelijks te onderscheiden van uw eigen haar.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.