Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarinstituut Utrecht

Haarinstituut Utrecht

Bent u op zoek naar een haarinstituut met jarenlange ervaring in het bieden van op maat gemaakte haaroplossingen in Utrecht en omgeving? Wij heten u van harte welkom binnen Dierking Haarinstituut in Velp, nabij Arnhem. Binnen ons haarinstituut zijn wij gespecialiseerd in haaruitval en natuurlijke toevoegingen voor dunner wordend haar. Voor diverse haarproblemen vindt u samen met onze haarwerkspecialisten een passende oplossing.

Dierking Haarinstituut

Binnen ons haarinstituut zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van op maat gemaakte haaroplossingen voor een breed scala aan haarproblemen. Ernstige haaruitval kan veroorzaakt worden door verschillende factoren, waaronder medicijngebruik, ziekte, zwangerschap, en ook op latere leeftijd kan dunner wordend haar voorkomen. Dit kan aanzienlijke invloed hebben op uw zelfvertrouwen. Voor vrijwel elk haarprobleem kunnen we een geschikte oplossing vinden en aanbieden. Hier zijn de mogelijkheden die we voor u hebben samengevat.

Dun haar

Haarwerken

Haarwerken verwijst naar een brede categorie van haarstukken of pruiken die ontworpen zijn om haarverlies te verhullen.

Alopecia Androgenetica

Natuurlijke haartoevoegingen 

Bij dunner wordend haar kunnen natuurlijke haartoevoegingen een effectieve oplossing bieden, omdat ze meer volume aan uw haar toevoegen.

Alopecia Areata

Pruiken

Ervaart u volledige kaalheid als gevolg van ziekte of chemotherapie? Een pruik vervaardigd van echt Europees haar kan een passende oplossing bieden. Deze pruiken zijn bijna niet te onderscheiden van uw natuurlijke haar. Bovendien hebben onze haarwerken dezelfde uitstraling, beweging en textuur als uw eigen, natuurlijke haar.

Alopecia Totalis

Haarstukken

Indien u last heeft van dunner wordend haar of kale plekken op specifieke delen van uw hoofdhuid, kunnen haarstukken een geschikte oplossing bieden. Deze haarstukken worden veilig bevestigd op uw hoofdhuid en zijn nauwelijks te onderscheiden van uw eigen natuurlijke haar.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.