Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarinstituut Rotterdam

Haarinstituut Rotterdam

Met jarenlange ervaring op het gebied van haar problemen als dunner wordend haar, kale plek of algehele kaalheid is Dierking Haarinstituut gespecialiseerd in het op maat leveren van haarstukken van hoogwaardige kwaliteit. Inmiddels is ons haarinstituut een bekend begrip en mogen wij ook klanten uit Rotterdam binnen ons haarinstituut ontvangen.

Dierking Haarinstituut

Dierking Haarinstituut in Velp, nabij Arnhem, heeft, zoals eerder genoemd, jarenlange expertise in het verzorgen van haar oplossingen. Aan de hand van uw haarproblemen gaan wij samen met u op zoek naar een passende haaroplossing op maat. Binnen ons haarinstituut zijn wij gespecialiseerd in natuurlijke haartoevoegingen, haarstukjes en pruiken.

Haarinstituut Lelystad

Natuurlijke haartoevoegingen

Heeft u te maken met dunner wordend haar? Dit kan van grote invloed zijn op uw zelfverzekerdheid. Door u haar te verdikken met natuurlijke haartoevoegingen creëert u een volle bos haar, die volledig aansluit bij uw eigen natuurlijke haarkleur en stijl. Daarnaast kunnen kale plekken door middel van natuurlijke haartoevoegingen worden gecamoufleerd.

Alopecia Androgenetica

Haarstukjes

Haarstukjes zijn de oplossing voor dunner wordend haar of wanneer u te maken heeft met kale plekken, waardoor de hoofdhuid zichtbaar is geworden. De haarstukjes worden volledig voor u op maat gemaakt en zijn niet te onderscheiden van uw eigen haar. De haarstukjes kunnen op diverse manieren bevestigd worden.


Alopecia Areata

Pruiken

Pruiken zijn de haar oplossing voor mensen die kampen met een haarziekte waardoor algehele kaalheid ontstaat of haar verliezen door chemotherapie. De pruik wordt aan de hand van uw wensen en verwachtingen voor u op maat gemaakt of geleverd. Door de pruik aan te laten sluiten bij uw natuurlijke haar, zal het verschil tussen uw eigen haar en de pruik aanzienlijk kleiner zijn.

Alopecia Totalis
Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.