Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarinstituut Haarlem

Haarinstituut Haarlem

Bent u op zoek naar een gerenommeerd haarinstituut met uitgebreide ervaring in het aanbieden van op maat gemaakte haaroplossingen in Haarlem en de omliggende regio? Dan heten wij u van harte welkom bij Dierking Haarinstituut, gevestigd in Velp, nabij Arnhem. Binnen ons instituut hebben we ons gespecialiseerd in haarverlies en natuurlijke aanvullingen voor dunner wordend haar. Onze deskundige haarwerkspecialisten staan klaar om samen met u geschikte oplossingen te verkennen voor diverse haaruitdagingen.

Dierking Haarinstituut

Binnen ons instituut hebben we diepgaande deskundigheid ontwikkeld in het verstrekken van op maat gemaakte oplossingen voor diverse haarproblemen. Of het nu voortkomt uit medicatie, ziekte, zwangerschap of het natuurlijke verouderingsproces, ernstig haarverlies kan een gecompliceerde kwestie zijn. Dunner wordend haar kan aanzienlijke invloed hebben op uw zelfvertrouwen. Ons doel is om voor vrijwel elk haarprobleem een passende oplossing te vinden. Hier zijn enkele van de mogelijkheden die wij aanbieden:

Dun haar

Haarwerken

Het begrip “haarwerken” omvat haarstukken en pruiken die helpen om haarverlies te camoufleren.

Alopecia Androgenetica

Natuurlijke haartoevoegingen 

Voor dunner wordend haar kunnen natuurlijke haartoevoegingen uitkomst bieden. Deze toevoegingen zorgen voor meer volume in uw haar.

Alopecia Areata

Pruiken

Indien u te maken krijgt met volledige kaalheid door ziekte of chemotherapie, kan een pruik van Europees haar een oplossing zijn. Onze pruiken zijn vrijwel niet te onderscheiden van uw eigen haar, zowel qua uiterlijk, beweging als gevoel.

Alopecia Totalis

Haarstukken

Wanneer u specifieke gebieden op uw hoofdhuid heeft met dunner wordend haar of kale plekken, kunnen haarstukken uitkomst bieden. Deze haarstukken worden op uw hoofdhuid bevestigd en zijn nauwelijks te onderscheiden van uw eigen haar.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.