Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarinstituut Franeker

Haarinstituut Franeker

Bent u op zoek naar een vooraanstaand haarinstituut met ruime ervaring in het aanbieden van op maat gemaakte haaroplossingen in Franeker en de omringende regio? Dan heten wij u hartelijk welkom bij Dierking Haarinstituut, gevestigd in Velp, nabij Arnhem. Binnen ons instituut hebben wij ons gespecialiseerd in haarverlies en natuurlijke aanvullingen voor dunner wordend haar. Onze ervaren haarwerkspecialisten staan klaar om samen met u passende oplossingen te bedenken voor verschillende haarproblemen.

Dierking Haarinstituut

Binnen ons instituut hebben wij diepgaande expertise ontwikkeld in het verstrekken van op maat gemaakte haaroplossingen voor diverse haarproblemen. Of het nu gaat om haarverlies door medicatie, ziekte, zwangerschap of het natuurlijke verouderingsproces, ernstig haarverlies kan een complexe uitdaging vormen. Dunner wordend haar kan aanzienlijke invloed hebben op uw zelfvertrouwen. Ons doel is om voor bijna elk haarprobleem een geschikte oplossing te vinden. Hier zijn enkele van de mogelijkheden die wij aanbieden:

Dun haar

Haarwerken

Binnen de categorie “haarwerken” vallen haarstukken en pruiken die helpen om haarverlies te camoufleren.

Alopecia Androgenetica

Natuurlijke haartoevoegingen 

Voor dunner wordend haar kunnen natuurlijke haartoevoegingen een oplossing bieden. Deze toevoegingen zorgen voor meer volume in uw haar.

Alopecia Areata

Pruiken

Als u te maken krijgt met volledige kaalheid door ziekte of chemotherapie, kan een pruik van Europees haar een uitkomst zijn. Onze pruiken zijn vrijwel niet te onderscheiden van uw eigen haar, zowel qua uiterlijk, beweging als gevoel.

Alopecia Totalis

Haarstukken

Indien u specifieke gebieden op uw hoofdhuid heeft met dunner wordend haar of kale plekken, kunnen haarstukken een oplossing bieden. Deze haarstukken worden op uw hoofdhuid bevestigd en zijn nauwelijks te onderscheiden van uw eigen haar.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.