Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarinstituut Etten-Leur

Haarinstituut Etten-Leur

Bent u op zoek naar een gerenommeerd haarinstituut met uitgebreide ervaring in het aanbieden van op maat gemaakte haaroplossingen in Etten-Leur en de nabijgelegen regio? Dan heten wij u van harte welkom bij Dierking Haarinstituut, gevestigd te Velp, nabij Arnhem. Binnen ons instituut hebben wij ons gespecialiseerd in haarverlies en natuurlijke aanvullingen voor dunner wordend haar. Onze ervaren haarwerkspecialisten staan klaar om samen met u passende oplossingen te ontdekken voor diverse haarproblemen.

Dierking Haarinstituut

Binnen ons instituut hebben wij diepgaande expertise ontwikkeld in het verstrekken van individuele haaroplossingen op maat voor een verscheidenheid aan haarproblemen. Of het haarverlies nu wordt veroorzaakt door medicatie, ziekte, zwangerschap of het natuurlijke verouderingsproces, ernstig haarverlies kan een complexe uitdaging vormen. Dunner wordend haar kan aanzienlijke invloed hebben op uw zelfvertrouwen. Ons doel is om voor bijna elk haarprobleem een geschikte oplossing te vinden. Hier zijn enkele van de mogelijkheden die wij aanbieden:

Dun haar

Haarwerken

Onder het begrip “haarwerken” vallen haarstukken en pruiken die helpen om haarverlies te verbergen.

Alopecia Androgenetica

Natuurlijke haartoevoegingen 

Voor dunner wordend haar kunnen natuurlijke haartoevoegingen een oplossing bieden. Deze aanvullingen zorgen voor meer volume in uw haar.

Alopecia Areata

Pruiken

Als u te maken krijgt met volledige kaalheid door ziekte of chemotherapie, kan een pruik van Europees haar een oplossing zijn. Onze pruiken zijn vrijwel niet te onderscheiden van uw eigen haar, zowel wat betreft uiterlijk, beweging als gevoel.

Alopecia Totalis

Haarstukken

Wanneer u specifieke plekken op uw hoofdhuid heeft met dunner wordend haar of kale plekken, kunnen haarstukken uitkomst bieden. Deze haarstukken worden op uw hoofdhuid bevestigd en zijn nauwelijks te onderscheiden van uw eigen haar.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.