Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarinstituut Emmen

Haarinstituut Emmen

Bent u op zoek naar een gerespecteerd haarinstituut met uitgebreide expertise in het aanbieden van individuele haaroplossingen in Emmen en de nabijgelegen regio? Dan heten wij u van harte welkom bij Dierking Haarinstituut in Velp, gelegen nabij Arnhem. Binnen ons instituut hebben we ons gespecialiseerd in haarverlies en natuurlijke aanvullingen voor dunner wordend haar. Onze deskundige haarwerkspecialisten staan klaar om samen met u passende oplossingen te ontdekken voor diverse haarproblemen.

Dierking Haarinstituut

Binnen ons instituut hebben we diepgaande expertise ontwikkeld in het verstrekken van op maat gemaakte haaroplossingen voor verschillende haarproblemen. Of het nu wordt veroorzaakt door medicatie, ziekte, zwangerschap of het natuurlijke verouderingsproces, ernstig haarverlies kan een complexe uitdaging vormen. Dunner wordend haar kan aanzienlijke invloed hebben op uw zelfvertrouwen. Ons doel is om voor vrijwel elk haarprobleem een geschikte oplossing te vinden. Hier zijn enkele van de opties die wij aanbieden:

Dun haar

Haarwerken

Onder de term “haarwerken” vallen haarstukken en pruiken die helpen bij het camoufleren van haarverlies.

Alopecia Androgenetica

Natuurlijke haartoevoegingen 

Voor dunner wordend haar kunnen natuurlijke haartoevoegingen een oplossing bieden. Deze addities zorgen voor meer volume in uw haar.

Alopecia Areata

Pruiken

Indien u te maken heeft met volledige kaalheid door ziekte of chemotherapie, kan een pruik van Europees haar een oplossing zijn. Onze pruiken zijn bijna niet te onderscheiden van uw eigen haar, zowel qua uiterlijk, beweging als gevoel.

Alopecia Totalis

Haarstukken

Wanneer u specifieke gebieden op uw hoofdhuid heeft met dunner wordend haar of kale plekken, kunnen haarstukken een oplossing bieden. Deze haarstukken worden op uw hoofdhuid bevestigd en zijn nauwelijks te onderscheiden van uw eigen haar.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.