Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarinstituut Ede

Haarinstituut Ede

Bent u op zoek naar een bekend haarinstituut met uitgebreide ervaring in het aanbieden van individuele haaroplossingen in Ede en omgeving? Dan heten wij u van harte welkom bij Dierking Haarinstituut in Velp, dichtbij Arnhem. Binnen ons instituut hebben wij ons gespecialiseerd in haarverlies en natuurlijke aanvullingen voor dunner wordend haar. Onze ervaren haarwerkspecialisten staan paraat om samen met u passende oplossingen te ontdekken voor diverse haarproblemen.

Dierking Haarinstituut

Binnen ons instituut hebben wij diepgaande expertise ontwikkeld in het verstrekken van op maat gemaakte haaroplossingen voor verschillende haarproblemen. Of het nu veroorzaakt wordt door medicatie, ziekte, zwangerschap of het natuurlijke verouderingsproces, ernstig haarverlies kan een complex vraagstuk vormen. Dunner wordend haar kan een significante invloed hebben op uw zelfvertrouwen. Onze ambitie is om voor bijna elk haarprobleem een geschikte oplossing te vinden. Hier zijn enkele van de mogelijkheden die wij aanreiken:

Dun haar

Haarwerken

Onder de noemer “haarwerken” vallen haarstukken en pruiken die helpen om haarverlies te verbergen.

Alopecia Androgenetica

Natuurlijke haartoevoegingen 

Voor dunner wordend haar kunnen natuurlijke haartoevoegingen een oplossing bieden. Deze toevoegingen zorgen voor meer volume in uw haar.

Alopecia Areata

Pruiken

Indien u te maken heeft met volledige kaalheid door ziekte of chemotherapie, kan een pruik van Europees haar een uitweg bieden. Onze pruiken zijn vrijwel niet te onderscheiden van uw eigen haar wat betreft uiterlijk, beweging en gevoel.

Alopecia Totalis

Haarstukken

Wanneer u specifieke gebieden op uw hoofdhuid heeft met dunner wordend haar of kale plekken, kunnen haarstukken een oplossing zijn. Deze haarstukken worden op uw hoofdhuid bevestigd en zijn nauwelijks te onderscheiden van uw eigen haar.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.