Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarinstituut Arnhem

Haarinstituut Arnhem

Bent u op zoek naar een haarinstituut met jarenlange ervaring in het bieden van op maat gemaakte haaroplossingen in Arnhem en omgeving? Wij heten u van harte welkom binnen Dierking Haarinstituut in Velp, nabij Arnhem. Binnen ons haarinstituut zijn wij gespecialiseerd in haaruitval en natuurlijke toevoegingen voor dunner wordend haar. Voor diverse haarproblemen vindt u samen met onze haarwerkspecialisten een passende oplossing.

Dierking Haarinstituut

Binnen ons haarinstituut zijn wij gespecialiseerd in het bieden van op maat gemaakte haar oplossingen voor diverse haarproblemen. Extreme haaruitval kan het gevolg zijn van medicijngebruik, ziekte, zwangerschap, maar ook op latere leeftijd kan dunner wordend haar optreden. Dunner wordend haar kan een flinke inbreuk op uw zelfverzekerdheid doen. Voor vrijwel ieder haarprobleem is het mogelijk om een passende oplossing te vinden en te bieden. Wij hebben de mogelijkheden voor u op een rij gezet. 

Dun haar

Haarwerken

Haarwerken zijn een overkoepelende term voor haarstukken of pruiken die bijdragen aan het camoufleren van haar verlies.

Alopecia Androgenetica

Natuurlijke haartoevoegingen 

Natuurlijke haartoevoegingen kunnen de oplossing zijn bij dunner wordend haar. De haartoevoegingen bieden uw haar meer volume.

Alopecia Areata

Pruiken

Heeft u te maken met algehele kaalheid door ziekte of chemotherapie? Een pruik gemaakt van echt Europees haar kan een oplossing bieden. De pruiken zijn vrijwel niet te onderscheiden van uw natuurlijke haar. Daarnaast zien, bewegen en voelen onze haarwerken als uw eigen, natuurlijke haar.

Alopecia Totalis

Haarstukken

Wanneer u op bepaalde plekken op de hoofdhuid te maken heeft met dunner wordend haar of kale plekken, kunnen haarstukken een oplossing bieden. De haarstukken worden bevestigd op uw hoofdhuid en zijn niet te onderscheiden van uw eigen haar.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.