Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarinstituut Apeldoorn

Haarinstituut Apeldoorn

Bent u op zoek naar een vooraanstaand haarinstituut met uitgebreide ervaring in het aanreiken van op maat gemaakte haaroplossingen in Apeldoorn en de omliggende regio? Dan heten wij u hartelijk welkom bij Dierking Haarinstituut, gevestigd in Velp, vlakbij Arnhem. Binnen ons instituut hebben wij ons gespecialiseerd in haarverlies en natuurlijke aanvullingen voor dunner wordend haar. Onze kundige haarwerkspecialisten staan klaar om samen met u geschikte oplossingen te vinden voor diverse haarproblemen.

Dierking Haarinstituut

In ons instituut hebben wij uitgebreide expertise ontwikkeld in het aanbieden van op maat gemaakte haaroplossingen voor uiteenlopende haarproblematieken. Of het nu wordt veroorzaakt door medicijngebruik, ziekte, zwangerschap of het natuurlijke verouderingsproces, ernstig haarverlies kan uitdagend zijn. Dunner wordend haar kan aanzienlijke invloed hebben op uw zelfvertrouwen. Ons streven is om voor vrijwel elk haarprobleem een geschikte oplossing te vinden. Hier zijn enkele van de mogelijkheden die wij bieden:

Dun haar

Haarwerken

Onder de noemer “haarwerken” vallen haarstukken en pruiken die helpen om haarverlies te verhullen.

Alopecia Androgenetica

Natuurlijke haartoevoegingen 

Voor dunner wordend haar kunnen natuurlijke haartoevoegingen een oplossing bieden. Deze toevoegingen geven uw haar meer volume.

Alopecia Areata

Pruiken

Indien u te maken krijgt met volledige kaalheid als gevolg van ziekte of chemotherapie, kan een pruik gemaakt van Europees haar een uitkomst zijn. Onze pruiken zijn vrijwel niet te onderscheiden van uw eigen haar qua uiterlijk, beweging en gevoel.

Alopecia Totalis

Haarstukken

Wanneer u specifieke plekken op uw hoofdhuid heeft met dunner wordend haar of kale plekken, kunnen haarstukken een oplossing bieden. Deze haarstukken worden op uw hoofdhuid bevestigd en zijn nauwelijks te onderscheiden van uw eigen haar.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.