Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarinstituut Almere

Haarinstituut Almere

Zoekt u een haarinstituut met uitgebreide ervaring in het bieden van op maat gemaakte haaroplossingen in Almere en omgeving? Van harte welkom bij Dierking Haarinstituut in Velp, vlakbij Arnhem. Binnen ons instituut hebben we ons gespecialiseerd in haaruitval en natuurlijke aanvullingen voor dunner wordend haar. Onze haarwerkspecialisten staan paraat om samen met u passende oplossingen te vinden voor diverse haarproblemen.

Dierking Haarinstituut

Binnen ons instituut hebben we expertise ontwikkeld in het aanbieden van op maat gemaakte haaroplossingen voor uiteenlopende haarproblemen. Of het nu komt door medicijngebruik, ziekte, zwangerschap of het natuurlijke verouderingsproces, ernstige haaruitval kan uitdagend zijn. Dunner wordend haar kan aanzienlijke invloed hebben op uw zelfvertrouwen. Voor vrijwel elk haarprobleem streven we naar het vinden van een geschikte oplossing. Hier zijn enkele van de opties die we aanbieden:

Dun haar

Haarwerken

Onder de noemer “haarwerken” vallen haarstukken en pruiken die helpen om haarverlies te verbergen.

Alopecia Androgenetica

Natuurlijke haartoevoegingen 

Voor dunner wordend haar kunnen natuurlijke haartoevoegingen een oplossing bieden. Deze toevoegingen geven uw haar meer volume.

Alopecia Areata

Pruiken

Als u te maken heeft met volledige kaalheid als gevolg van ziekte of chemotherapie, kan een pruik gemaakt van Europees haar een oplossing bieden. Onze pruiken zijn vrijwel niet te onderscheiden van uw eigen haar wat betreft uiterlijk, beweging en gevoel.

Alopecia Totalis

Haarstukken

Wanneer u specifieke plekken op uw hoofdhuid heeft met dunner wordend haar of kale plekken, kunnen haarstukken een oplossing bieden. Deze haarstukken worden op uw hoofdhuid bevestigd en zijn nauwelijks te onderscheiden van uw eigen haar.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.