Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Een nobel
gebaar

Wanneer cliënten in onze salon komen, ontstaan er vaak bijzondere en soms indringende gesprekken. Dat is ook het mooie van ons vak; het persoonlijke contact en iets kunnen betekenen voor mensen in een vaak kwetsbare en moeilijke periode in hun leven. Zo raakte ik op een dag in gesprek met een mevrouw die onze salon bezocht voor haarverzorgingsproducten. Zij was zelf gezegend met een prachtige bos lang en dik, grijs haar dat tot ver over haar middel reikte. Ik vertelde haar dat veel van onze cliënten het liefst een haarwerk willen van echt haar. Maar door de grote schaarste waar we helaas mee te maken hebben, er vooral voor lang, grijs haar tegenwoordig een veel langere levertijd is waardoor cliënten dus ook langer moeten wachten op hun haarwerk.
Wat er toen gebeurde ontroert mij nog steeds als ik het vertel. Mevrouw besloot op dat moment dat zij haar lange haar heel graag wilde doneren voor dit doel. Een ongelooflijke stap; het had haar immers vele jaren gekost om deze haarlengte te bereiken. Gelukkig was ze erg blij met haar vlotte kapsel dat ik tot op schouderlengte knipte. Ik zag een stralende vrouw voor me, in meerdere opzichten, zoals blijkt uit onderstaande foto’s. En voor ons werd het een dag met een gouden randje…
Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.