Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Wonder Fill

Wonder Fill is een unieke oplossing voor mensen met dun tot zeer dun haar. Het is echt haar dat aanvoelt en uitziet als uw eigen haar.

Geen pruik en toch prachtig vol haar met Wonder Fill

Bij Dierking Haarinstituut bieden we een unieke oplossing voor mensen met dun tot zeer dun haar: Wonder Fill. Dit unieke product is echt haar dat precies zo aanvoelt en eruitziet als uw eigen haar. Het vult uw eigen haar aan en creëert een perfecte harmonie tussen uw natuurlijke haar en Wonder Fill.

Een onzichtbare en comfortabele oplossing

Wonder Fill is een onzichtbaar en niet voelbaar haarwerk dat rechtstreeks op uw hoofdhuid wordt aangebracht op de plekken waar uw haar het dunst is. Dankzij de gleufjes in het haarwerk wordt uw eigen haar erdoorheen gehaald en met stripjes vastgezet. Daarna wordt uw kapsel gestyled zoals u dat altijd doet, en het resultaat is prachtig vol haar dat er natuurlijk uitziet en aanvoelt.

Veelzijdigheid en gemak in het dagelijks leven

Met Wonder Fill kunt u uw haar doorlopend dragen, dag en nacht. U kunt het borstelen, kammen, föhnen en van dag tot dag verschillend stylen. Bovendien kunt u met Wonder Fill sporten, douchen en zelfs zwemmen, zonder u zorgen te hoeven maken over de kwaliteit of uitstraling van uw haar.

Luxe en duurzaamheid

Bij Dierking Haarinstituut streven we naar de hoogste kwaliteit en service voor onze klanten. Daarom ontvangt u bij de aanschaf van Wonder Fill niet één, maar twee identieke haarwerken. Na ongeveer vijf weken verwelkomen we u weer in onze salon, waar we de eerste Wonder Fill vervangen door het tweede exemplaar en u weer voorzien van een perfect kapsel. De gereinigde en geprepareerde eerste Wonder Fill wordt zorgvuldig bewaard voor uw volgende bezoek. Zo blijven uw haarwerken lang mooi en ziet u er altijd verzorgd uit.

Wonder Fill. De perfecte aanvulling voor uw kapsel

We informeren u graag of staan al uw vragen te woord.

Wonder Fill
Wonder Fill haarbevestiging
prachtig vol haar
haarwerk op hoofdhuid haarwerk op hoofdhuid
haarkliniek haarkliniek

De ervaring met Wonder Fill van Korien

Wil je meer weten over onze werkwijze? Bekijk ons stappenplan, bel ons, of maak een vrijblijvende afspraak.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.