Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.
Home »

Werkwijze

Het is belangrijk om goed te weten waar u aan toe bent. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om alles door te nemen bij uw eerste afspraak.

Wilt u toch graag nu al weten wat u kan verwachten? Neem dan het stappenplan eens door.

Onze werkwijze voor uw haarwerk

Stap 1 – ons advies

Tijdens de eerste afspraak evalueren we uw situatie en informeren zo goed mogelijk over de mogelijkheden. Het is voor ons belangrijk om een goed beeld te krijgen van uw wensen en verwachtingen.

Wij geven u alle informatie over de voor- en nadelen van de verschillende soorten haarwerken, welk soort bevestiging u het best past, de kosten en de mogelijke vergoedingen. 

We hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Als u een medische verwijzing van de huisarts of specialist heeft, zorgen wij voor de afhandeling met de zorgverzekeraar.

Stap 2 – uw keuze

Naar aanleiding van dit eerste gesprek stelt het Haarinstituut voor u een mooie collectie haarwerken samen, zodat u ruime keuze heeft qua stijl, type, kleur en het model van het kapsel.

Confectiehaarwerk
Wilt u een compleet haarwerk, dan is de levertijd doorgaans slechts twee à drie dagen.

Haarwerk op maat
Indien er bij het adviesgesprek geen passend confectie haarwerk gevonden kan worden, kunnen we een haarwerk op maat adviseren. Hierbij is een levertijd van 4 tot 6 maanden van toepassing.

Reserveren
Afhankelijk van uw situatie kunt u bij ons ook een haarwerk reserveren tot het moment dat u het nodig heeft.

Stap 3 – afwerking

Zodra uw haarwerk bij ons in Velp binnen is, wordt u daarvan op de hoogte gebracht.

In de volgende afspraak wordt het haarwerk in de juiste coupe geknipt en op uw hoofd gepast. Zit het helemaal goed? Dan wordt het bevestigd. U kunt zelf het moment kiezen dat voor u uitkomt.

Stap 4 – verzorging

Hierna volgt de finishing touch, niet anders dan wanneer u ‘gewoon’ bij de kapper zou zitten. Tijdens en na dit proces laat een van de medewerkers u zien hoe u uw haarwerk het beste kunt verzorgen en onderhouden. Dit duurt ongeveer twee uur.

Stap 5 – resultaat

U bent klaar en vertrekt, uitstekend gekapt, mét een nieuwe afspraak voor de volgende keer. Heeft u tussentijds vragen, dan kunt u vanzelfsprekend altijd contact opnemen.

Nazorg

Bij Dierking Haarinstituut vinden we nazorg uitermate belangrijk. U blijft er goed verzorgd uitzien! Ook bij tijdelijke haarproblematiek.

Heeft u nog verdere vragen?

We staan voor u klaar

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.