Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Dierking Haarinstituut heeft een breed assortiment haarwerk, waaronder ook pruiken. Het dragen van een pruik kan dienen als oplossing voor het verbergen van kale plekken, dunner wordend haar of zelfs volledige kaalheid door een ziekte of haar/hoofdhuidaandoening. Naast dat het dragen van pruiken om medische redenen wordt gedaan, kiezen ook steeds meer vrouwen voor het dragen van een pruik om cosmetische redenen.

Pruik 

Het dragen van een pruik kan een oplossing zijn voor kale plekken op de hoofdhuid, een broze haar kwaliteit of wanneer er door een ziekte of aandoening het natuurlijke haar extreem snel uitvalt. Ons assortiment pruiken beschikt over diverse haarsoorten, haartype, haarkleuren en lengte. Aan de hand van de vorm van uw gezicht, uw huidige haarkleur en lengte kan de keuze voor een pruik die volledig bij u past gemaakt worden. Naast het uiterlijk van de pruik, is het ook mogelijk om aan de hand van hoe de pruik is gemaakt een definitieve keuze te maken. Dierking Haarinstituut beschikt over zowel hand- als machinaal geknoopte pruiken.

Pruiken echt haar 

Een haarwerk, ofwel pruik bij Dierking Haarinstituut, is gemaakt van Europees haar. Hierdoor beschikken de pruiken en haarwerken over een hoogwaardige kwaliteit. Europees haar voelt, beweegt en valt op eenzelfde manier als natuurlijk haar. Dit maakt de pruiken bijna niet te onderscheiden van echt, eigen haar. Daarnaast is het mogelijk om de pruiken te kleuren en te stijlen. Door veelvuldig gebruik van verf en hitte is het mogelijk dat, net als bij uw eigen haar, de kwaliteit achteruit gaat. Het assortiment pruiken bij Dierking Haarinstituut is zeer uitgebreid, waardoor het Europese haar in de meeste gevallen niet geverfd dient te worden. Samen met u bespreken we de wensen en verwachtingen rondom onze Europese haar pruiken.

Pruik kopen 

Indien u een pruik wil kopen als gevolg van een ziekte of aandoening, waarbij haarverlies of algehele kaalheid optreden, is het mogelijk dat de kosten van de pruik vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Dierking Haarinstituut heeft een contract met alle zorgverzekeraars. Voor het in aanmerking komen van een vergoeding voor uw pruik, is het van belang dat u beschikt over een medische verwijzing of indicatie door een huisarts of specialist.

Pruiken Dierking Haarinstituut

Samen met u kijken onze haarspecialisten naar de staat van uw eigen haar, de aandoening of het probleem en uw wensen en behoeften. Aan de hand van deze wensen en behoeften adviseren wij u over een of meer geschikte haaroplossingen. U vindt Dierking Haarinstituut in Velp, nabij Arnhem. Ons Haarinstituut is zowel met de auto als het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.