• home slider home slider
  • home slider home slider
  • home slider home slider

Beoordelingen

Marianne - Cijfer: 9,0

uit: Oosterbeek
Datum: 17-11-2022
Ervaring: Heel voorkomend; zorgvuldig omgaand met de gevoelens van de klanten; tijd nemend; rust uitstralend. Kortom, een plek waar je als ‘klant’, ‘koning’ bent.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Dat is een mooie beoordeling en we zijn blij dat je het zo hebt ervaren. Bedankt Marianne!

Joke - Cijfer: 10,0

uit: Arnhem
Datum: 24-06-2022
Ervaring: Inmiddels al 4 haarwerken gehad, en ontzettend blij mee, een aanrader is Ria Dierking Haarwerken voor een ieder die haarproblemen heeft.
Een fantasties team die weten waar ze mee bezig zijn, als het gaat om als je haarproblemen hebt, er voor zorgen dat je er weer geweldig uit kunt zien met een haarwerk.
Beslist een aanrader en verdienen dan ook een 10

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Joke, hartelijk dank voor de mooie aanbeveling.

Henny - Cijfer: 10,0

uit: Arnhem
Datum: 24-06-2022
Ervaring: Vriendelijk ontvangst, het gaat hier over mijn vriendin, ze voelde zich op haar gemak. Ben alleen van de dame kwijt die haar heeft geholpen. Zo lief rekening houden met alles. Ze verdiend een dikke pluim. Bedankt ook namens mijn vriendin die geholpen is. Nogmaals bedankt, namens de twee Henny,s

Reactie Dierking Haarinstituut:
Wat fijn dat je vriendin een prettige ervaring had met onze medewerker en het verloop van de afspraak. De pluim komt goed terecht!

Gonnie - Cijfer: 10,0

uit: Arnhem
Datum: 16-06-2022
Ervaring: Geweldig,wordt goed naar je geluisterd,waar door er een fantastische pruik ter voorschijn kwam Ik voel mij met de pruik ...MIJ,! een groot compliment voor Claudia,en Ria

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Gonnie, hartelijk dank voor je mooie beoordeling en fijn dat je je weer zo voelt.

Arianne - Cijfer: 10,0

uit: Ede
Datum: 24-5-2022
Ervaring: Omdat ik van plan ben een haartransplantatie te laten doen is een haarwerk voor mij in principe tijdelijk. Bij de eerste afspraak, vorige week, adviseerde Daniëlle me daarom een synthetisch haarwerk. Ik kon er meteen een passen; het stond meteen prachtig, al was niet de juiste kleur (die was niet voorradig). Omdat er een afspraak was uitgevallen kon ik de volgende dag al terugkomen. OF Ik er niet wat langer over na wilde denken? Nee! Danielle heeft met spoed een paar haarstukjes besteld die dichter bij mijn kleur lagen en daar zat de perfecte kleur tussen! Prachtig, zo mooi overlopend in mijn eigen haar, en ik zag mijn haardos van 20 jaar terug weer in de spiegel! Daniëlle heeft het ter plekke gestylled en bij geknipt (en en passant mijn neklijn op verzoek meegenomen). Toen was het helemaal af.

Ik ben er ontzettend blij mee en krijg ook alleen maar leuke reacties. Danielle en de andere dames , bedankt, en misschien moet ik die transplantatie maar heroverwegen. Het wordt nooit zo mooi als dit!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Heel fijn te horen dat je van die mooie reacties krijgt Arianne. Bedankt voor jouw beoordeling. Tot gauw en met een lieve groet, Daniëlle.

Coulette - Cijfer: 8,0

uit: Arnhem
Datum: 29-4-2022
Ervaring: Ik ga voor de goede adviezen en je wordt door een goed en ook zo gezellig Theam geholpen ! TOPPIE

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Coulette, bedankt voor je positieve woorden en mooie beoordeling.

Anna - Cijfer: 10,0

uit: Arnhem
Datum: 22-4-2022
Ervaring: Vandaag mijn haarwerk opgehaald bij Dierking Haarinstituut. Wat ben ik er blij mee!! Voorafgaand aan vandaag heb ik na lang aarzelen contact gezocht met Dierking. Claudia beantwoordde de telefoon. De schroom van mij viel toen ook meteen weg! Supervriendelijke vrouw. We hebben een afspraak gepland en later nog een. Ik heb last van alopecia androgenetica, een veel voorkomend haarprobleem bij vrouwen. Ik dacht er nooit zoveel over na, vond dat ik het maar moest accepteren om een of andere vreemde reden. Tot ik er echt genoeg van had en verdrietig van werd. Waarom bleken we onze tanden, liften we onze ogen, corrigeren we oren, besteden we veel aandacht aan ons lichaam maar waarom minder aan ons haar? Behalve de reguliere knip- en kapbeurten dan. De mogelijkheden zijn enorm nu! En bij Dierking weten ze heel goed wat die zijn en wat het voor hun klanten betekent. Ze leveren kwaliteit, kennis, kunde en bovenal aandacht. Ik werd nergens toe gepusht, integendeel, je gaat de eerste keer de deur weer uit om er goed over na te denken. Zo fijn! Ik heb nu een prachtig, Europees echt haar, haarwerk, in exact dezelfde kleur als mijn eigen haarkleur. Het kost even tijd om er bedreven in te raken om het aan te brengen maar ik voel me er nu al zoveel anders mee. Mijn haar is mooi van dikte, glanzend en in een prachtige tint. Ik zou tegen alle vrouwen willen zeggen: wil je informatie, twijfel je of het wat voor je is? Neem contact op met hen. Ze kunnen je alles als geen ander uitleggen! En nee, ik heb geen aandelen in Dierking ;-). Maar ik denk wel: had ik het maar eerder gedaan. Had mij een hoop ellende gescheeld.
Dus: bedankt Claudia en tot snel! Bedankt Ria, voor je oprechte belangstelling vandaag. :-)

Reactie Dierking Haarinstituut:
Bedankt voor je mooie woorden. Ik heb het met liefde gedaan. Tot gauw
Lieve groet, Claudia

Miriam - Cijfer: 10,0

uit: Arnhem
Datum: 22-4-2022
Ervaring: Perfect in alle opzichten!

Reactie Dierking Haarinstituut:
En wij zijn blij met dit perfecte cijfer, hartelijk dank!

Maria - Cijfer: 9,0

uit: Zutphen
Datum: 17-3-2022
Ervaring: Ik ben heel blij met jullie. Zo fijn en persoonlijk behandeld. De laatste jaren ben ik steeds meer haar kwijtgeraakt. Ik heb nu een haarstukje van echt natuurlijk europees haar met een slag er in. Het valt heel natuurlijk rondom mijn gezicht. Het is alsof ik mijn haar weer terug heb van 30 jaar geleden. Echt super. Het geeft me meer zelfvertrouwen en acceptatie.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Maria, je omschrijft precies enkele kernwaarden die we nastreven: een persoonlijke benadering, een natuurlijk haarwerk, zelfvertrouwen teruggeven. Fijn dat je dit zo hebt ervaren.

Angelique - Cijfer: 10,0

uit: Venlo
Datum: 13-3-2022
Ervaring: Zeer discreet en lieve dames die verstand hebben van hun vak! Een echte aanrader.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Bedankt voor de mooie beoordeling Angelique!

Altine - Cijfer: 9,0

uit: Amsterdam
Datum: 14-1-2022
Ervaring: Sinds 12 jaar heb ik toenemende alopecia androgenetica. Tijdens een vernissage werd ik geattendeerd op Haarinstituut Dierking. Wat ben ik blij dat mijn vader me over de streep heeft getrokken en ik hier mijn eerste haarwerk heb laten adviseren. Ik werd door Petra stap voor stap meegenomen in het proces, tot het juiste type haar, model en kleur gevonden is. Zij helpt totdat het klopt en dat is goud. Ook leerde ze me hoe het haar te wassen. Het haarwerk voelt heel natuurlijk en is kwalitatief hoogwaardig. Ik kan het afzetten en borstel het haar op een pashoofd. Ook kan ik het desgewenst stylen/airbrushen, omdat het echt haar is. Ik herken mezelf weer in de spiegel. Dank Petra!



Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Altine, we zijn trots dat we u zo goed hebben kunnen helpen! Bedankt voor de fantastische review.

Gaitrie - Cijfer: 10,0

uit: Muiderberg
Datum: 10-1-2022
Ervaring: Hartelijk ontvangst
Goeie service en uitleg , nemen de tijd voor je en super lief die ria (lekkere koffie met chocola ).
Ria bedankt voor alles 😘


Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Gaitrie, fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent! Bedankt voor de goede feedback!

Els - Cijfer: 10,0

uit: Zevenaar
Datum: 2-11-2021
Ervaring: Wat een fijne ervaring en gelijk een goed gevoel overgehouden, van mijn 1e bezoek bij Dierking Haarinstituut. Ik kon een keuze maken uit 6 modellen, allemaal even mooi, maar al gauw had ik mijn keuze gemaakt. Door de fijne en ontspannen sfeer ook door de een goed advies, van Claudia voelde het als een warm bad.


Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Els, bedankt voor deze prachtige review, daar doen we het voor!

Carla - Cijfer: 10,0

uit: Zevenaar
Datum: 27-10-2021
Ervaring: Zo fijn geholpen. Na chemo als snel kaal geworden. Bij het eerste bezoek, stonden er zes pruiken klaar. Ik haalde er gelijk een pruik uit die volgens mij het beste bij mij pasten. Zo blij mee. Daisy dank je wel voor je aandacht, en respectvolle behandeling.


Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Carla, bedankt voor deze fantastische beoordeling!

Ulrike - Cijfer: 10,0

uit: -
Datum: 04-10-2021
Ervaring:
10 jaar heb ik met mijn steeds dunner wordende haar in mijn maag gezeten. Elke ochtend een eeuwigheid met borstel en haardroger in de weer, regen en wind waren een drama voor mijn kapsel en op de foto durfde ik al lang niet meer te gaan. In mei heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een mailtje naar Haarinstituut Dierking gestuurd. Een uur later werd ik al terug gebeld door Ria en haar vriendelijkheid voelde als een warm bad. Een eerste afspraak was snel gemaakt en een week later verscheen ik ontzettend zenuwachtig op het afgesproken tijdstip. De zenuwen bleken nergens voor nodig te zijn. Ria en Claudia zorgten ervoor dat verlegenheid en schaamte als sneeuw voor de zon verdwenen. Een uur later ging ik naar huis met een optie op een haarstuk en twee weken bedenktijd. De bedenktijd was eigenlijk niet nodig, want al de volgende dag was ik eruit, ik zou ervoor gaan. Nu 5 maanden later heb ik nog geen minuut spijt gehad. De begeleiding van Ria en haar team is voorbeeldig, alle vragen worden uitgebreid beantwoord en elke 5 weken wordt mijn eigen haar bijgekleurd en geknipt. Het haarstukje is ontzettend makkelijk in gebruik en onderhoud en stylen gaan zo veel sneller dan vroeger. Sinds jaren krijg ik van buitenstaanders weer voor de eerste keer complimenten over mijn mooie haren. En als er fotos worden gemaakt sta ik nu vooraan. Ik kan oprecht zeggen dat Ria en haar team mijn leven positief veranderd hebben. Dank jullie wel!!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Ulrike, wij zijn blij dat we zoveel voor u konden betekenen!

Th. B. - Cijfer: 10,0

uit: Arnhem
Datum: 22-09-2021
Ervaring:
Fantastisch team van medewerkers als je belt met een vraag of een afspraak hebt professionaliteit en kwaliteit zijn intrinsieke eigenschappen van alle medewerkers. Ik kom hier nu al weer jaren en ben altijd zeer tevreden. Er wordt hier echt geluisterd naar wat ik graag wil en krijg daarbij zeer goed advies. Het is er gezellig en er hangt een positieve en ongedwongen sfeer. Dankjewel Ria en team.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Wat fijn dat we u al jaren naar tevredenheid kunnen helpen!

Suzan - Cijfer: 9,0

uit: Nijmegen
Datum: 29-08-2021
Ervaring:
Ik heb twee keer een haarwerk dat was verkleurd door de zon laten bijkleuren. Ik werd heel hartelijk ontvangen in een ruimte die veel privacy biedt, en in de watten gelegd door Claudia. Zij wist precies de goede kleur te kiezen waardoor je geen overgang ziet tussen het haarwerk en mijn eigen haar. Een probleem met een nieuw haarwerk is coulant opgelost.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Suzan, fijn dat we een oplossing hebben kunnen bieden naar tevredenheid.

Marleen - Cijfer: 8,0

uit: Arnhem
Datum: 13-08-2021
Ervaring:
Heel kundig en empathisch. Ik ben blij met mijn haarwerken!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling!

Anniek - Cijfer: 9,0

uit: Arnhem
Datum: 22-07-2021
Ervaring:
👍

Reactie Dierking Haarinstituut:
Met een 👍 zijn wij erg ☺

Valerie - Cijfer: 10,0

uit: Helmond
Datum: 15-06-2021
Ervaring:
Een paar weken geleden ben ik bij Ria Dierking geweest en wat een feest was dat. De aandacht die je daar krijgt kom je bijna nergens meer tegen. Eerst kreeg ik goed uitgelegd wat de mogelijkheden waren en toen werd er met veel geduld gepast en bekeken wat het beste was. Uiteindelijk beslist tot een stukje waarvan de kleur nog niet helemaal goed was maar ook dat werd ad hoc opgelost . Werkelijk niets was teveel en héél tevreden ging ik de deur uit. Ik beveel dit Haarinstituut van harte aan want ze doen echt alle moeite om je zo goed mogelijk te helpen als je last hebt van haarverlies , iets wat voor iedereen een ingrijpende ervaring is!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Valerie, we zijn trots na het lezen van deze prachtige beoordeling. Hartelijk dank voor je aanbeveling!

Joanna - Cijfer: 10,0

uit: Doetinchem
Datum: 15-06-2021
Ervaring:
Ik heb nu bij Haarinstituut Dierking mijn tweede haarwerk gekocht, en wederom SUPER. Mijn tweede haarwerk is van echt haar en met een mooie natuurlijke valling. Ik was altijd zeer onzeker door toedoen van mijn haar, maar die onzekerheid is dankzij Haarinstituut Dierking verleden tijd. Ik wil dan ook Ria en haar team hartelijk bedanken voor dit geweldige resultaat. Ik kan mij dan ook niet indenken ooit elders een haarwerk te bestellen zo blij ben ik nu met (MIJN EIGEN HAAR) want dat gevoel heb ik er nu bij. Nogmaals hartelijk dank. Vriendelijke groetjes, Joanna Polderman

Reactie Dierking Haarinstituut:
Bedankt voor de lovende beoordeling Joanna. Geweldig om te lezen dat we ons steentje hebben kunnen bijdragen en dat de onzekerheid tot het verleden behoort.

Annemieke - Cijfer: 9,0

uit: Amsterdam
Datum: 07-05-2021
Ervaring:
Het haarinstituut in Nederland met het mooiste echte/Europese haar! Mijn haarwerk is op maat gemaakt, helemaal naar mijn persoonlijke wensen - qua kleur, valling en structuur. Minstens zo belangrijk: er werkt een kundig, maar vooral ook heel fijn en betrokken team. Juist bij zoiets kwetsbaars als haarproblemen, is dat super belangrijk. Ik woon zelf in Amsterdam, had eerst een adres dichterbij, maar voor mijn volgende haarwerk ga ik zeker weer naar Ria en haar team.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Annemieke, Wat super om te horen! We zijn blij dat je zo tevreden bent en alles zo aansluit bij je wensen.

Yvonne - Cijfer: 10,0

uit: Duiven
Datum: 27-05-2021
Ervaring:
Klantvriendelijk. Nemen alle tijd voor je. Klachten worden perfect afgehandeld.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Yvonne, Fijn dat je zo tevreden over ons bent! Bedankt voor je mooie beoordeling.

Bersy - Cijfer: 10,0

uit: Nijmegen
Datum: 20-05-2021
Ervaring:
Heel goed ,is echt een aanrader

Reactie Dierking Haarinstituut:
Hartelijk bedankt voor de goede feedback!

Heidi - Cijfer: 10,0

uit: Didam
Datum: 19-05-2021
Ervaring:
Danfhy is een topper gastvrij en je voelt je op je gemak bij haar de rest vh team ook top

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Heidi, Hartelijk dank voor de goede feedback en het mooie cijfer. Fijn dat je tevreden bent!

Jacqueline - Cijfer: 10,0

uit: Eindhoven
Datum: 10-05-2021
Ervaring:
Top team professional & friendly. I am extremely happy with the results. Thank you Petra and the whole team!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Dear Jacqueline, thank you for your kind words. You're very welcome and we're happy you are satisfied with the results.

Mieke - Cijfer: 10,0

uit: Gendringen
Datum: 07-05-2021
Ervaring:
Uitstekende service. Prettig contact met veel aandacht voor individuele wensen. Kortom: top!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Mieke, bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn dat je tevreden bent.

Karin - Cijfer: 10,0

uit: Elst
Datum: 28-04-2021
Ervaring:
Ik heb geen vraag alles is prima.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Karin, fijn om te weten dat we je goed hebben kunnen helpen.

Man - Cijfer: 9,0

uit: Heesch
Datum: 02-04-2021
Ervaring:
Met een haarstukje ga je niet naar een ' gewone' kapper, vandaar dat ik bij Petra kom. Bij haar voel ik me in goede handen. Petra heeft veel ervaring en neemt de tijd om te luisteren wat ik wil. Daarnaast geeft ze advies wat bij mij past wat ik op prijs stel.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Man, bedankt voor je vertrouwen je mooie woorden!

Esmee - Cijfer: 10,0

uit: -
Datum: 27-03-2021
Ervaring:
Ik heb al vele jaren ervaring met haarwerken van onbehandeld Europees haar. De haarwerken van Ria zijn van topkwaliteit; er wordt veel aandacht besteed aan de persoonlijke wensen en voorkeuren en de haarwerken worden zichtbaar met zorg en deskundigheid gemaakt. Ook de service voor en na de oplevering is top. Het team zorgt ervoor dat je je welkom en op je gemak voelt. Kortom: een aanrader voor mensen die zoeken naar ‘the next best thing’ ten opzichte van echt haar van jezelf.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Esmee, wat fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad. Bedankt voor je mooie beoordeling!

Jet - Cijfer: 10,0

uit: Renkum
Datum: 27-10-2020
Ervaring:
Vandaag voor de tweede jaar op rij bij Dierking Haarstudio geweest en wij werden met heel veel hartelijkheid ontvangen. Mijn tweede haarstuk is haast nog mooier als het vorige, precies geknipt zoals ik mijn eigen haren jaren met trots heb gedragen, totdat het heel erg begon uit te dunnen.
Gelukkig kwam ik terecht bij Dierking, waar de betrokkenheid en vriendelijkheid, maar vooral de liefde die het personeel uitstraalde, me als het ware omarmden. Ik durf nu weer voor een fotocamera te staan, durf weer in de wind te lopen of te fietsen, durf weer te leven....
En wat voor mij het mooiste was ,dat er mensen me aanspraken en blij voor me waren dat ik er zo goed uitzag, zonder te weten dat ik een haarstuk droeg. Dus mijn dank gaat uit naar Petra, voor haar aandacht en liefde voor het vak, maar vooral voor haar liefdevolle benadering.
Ben zo blij met jullie.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Jet, het betekent veel voor ons om te lezen welk mooi en positief effect je bezoek aan ons heeft gebracht. Hartelijk dank voor je lovende woorden!

Maria - Cijfer: 10,0

uit: Alkmaar
Datum: 07-09-2020
Ervaring:
Ik ben erg tevreden met het prachtige resultaat. Mooie kwaliteit haar, dat zo goed valt dat het niet van echt te onderscheiden is. Goede service, ook in de Corona-tijd. Heel fijn allemaal, dank je wel!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Bedankt voor de mooie beoordeling en fijn dat je zo tevreden bent met het resultaat en het haarwerk.

Wija - Cijfer: 10,0

uit: Dinxperlo
Datum: 18-08-2020
Ervaring:
Op een vriendelijke manier geholpen waarbij goed geluisterd is naar mijn wensen. Alle mogelijkheden besproken en uiteindelijk een topresultaat gekregen!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Hartelijk dank voor de goede feedback en het mooie cijfer Wija. Fijn dat je tevreden bent!

Katie - Cijfer: 10,0

uit: Utrecht
Datum: 21-07-2020
Ervaring:
Dit lieve mooie team is goud waard. Lange tijd heb ik me erg verdrietig en onbegrepen gevoeld. Mijn haar ging zo snel achteruit en ik wist me geen raad. Haarinstituut Dierking staat bekend als de beste van Nederland en dat blijkt. Het team is zo respectvol, empathisch en meedenkend en levert zulke mooie, natuurlijke kwaliteitshaarwerken die helemaal op maat worden gemaakt. Het lijkt misschien een grote stap, maar iets wat je zo veel positieve kracht, zelfwaardering en geluk geeft, hoe kan dat niet het geld waard zijn? Het heeft mijn leven veranderd en ik gun iedereen die in ditzelfde schuitje zit ook deze waardige oplossing. Zojuist heb ik mijn tweede haarwerk met Europees haar aangeschaft, helemaal op maat gemaakt en zo mooi natuurlijk. Het hoort nu echt bij mij en ik durf eindelijk weer oprecht te stralen. Daar ben ik het team ontzettend dankbaar voor.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Katie, wát een mooie review..hier zijn we heel dankbaar voor. Het was fijn om je te kunnen helpen en het maakt ons ontzettend blij deze positieve resultaten te lezen.

Silvia - Cijfer: 9,0

uit: Didam
Datum: 24-06-2020
Ervaring:
In Coronatijd zag ik me genoodzaakt om een haarstukje te moeten nemen. Omdat Haarinstituut Dierking tot een van de beste van ons land staat aangeschreven, heb ik gebeld voor een afspraak. De voorzorgsmaatregelen ivm het virus zijn heel goed. De privacy is gewaarborgd in een fantastisch mooi pand in Velp met eigen parkeergelegenheid.
De service is uitstekend, de kwaliteit evenzo en de ontvangst en de deskundigheid uitmuntend.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Wat een mooie beoordeling Silvia, bedankt!

Lianne - Cijfer: 9,0

uit: Utrecht
Datum: 21-05-2020
Ervaring:
Na een lange zoektocht dit fantastische bedrijf gevonden. Ben erg gelukkig met mijn nieuwe haaraanvulling. Zeer bekwaam en met veel empathie geholpen. Echte aanrader!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Lianne, super bedankt voor je beoordeling!

Gaby - Cijfer: 9,5

uit: Oosterbeek
Datum: 18-04-2020
Ervaring:
Nu al jaren klant bij Ria en haar Team. Ze zijn deskundig en service en vriendelijkheid staan hoog in hun vaandel. Ik ben zeer tevreden!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Gaby, bedankt! We zijn blij dat we je al zo'n ruime tijd naar tevredenheid kunnen helpen.

Demi - Cijfer: 9,5

uit: Arnhem
Datum: 15-04-2020
Ervaring:
Erg blij met mijn haarwerk! Fijn geholpen, goede service! Ik kan het iedereen aanraden

Reactie Dierking Haarinstituut:
Fijn dat je tevreden bent Demi en hartelijk dank voor de aanbeveling, team Dierking Haarinstituut.

Els - Cijfer: 6,1

uit: Velp
Datum: 09-04-2020
Ervaring:
haar werk was prima. bij aanschaf binnen het jaar ondervond ik weinig begrip voor situatie,weinig coulance.Klantvriendelijkheid is punt van verbetering voor Rita

Reactie Dierking Haarinstituut:
Inmiddels met u contact gehad. Het is een miscommunicatie geweest. Ik heb u mijn oprechte excuses gemaakt en u een boeket bloemen gestuurd. Fijn dat alles in orde is gekomen.

Jeanet - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 03-04-2020
Ervaring:
Klantvriendelijk, meedenkend, flexibel, uitkomst voor vele (haar)problemen. Voor iedereen is er een passende kapster en kapsel.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Jeanet, bedankt voor de mooie woorden en fijn dat je zo tevreden bent.

Jolande - Cijfer: 9

uit: Kampen
Datum: 02-04-2020
Ervaring:
Klantvriendelijk, meedenkend, flexibel, uitkomst voor vele (haar)problemen. Voor iedereen is er een passende kapster en kapsel.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Het liefst helpen we zo veel mogelijk mensen met een passende oplossing, dus dit is een hele fijne beoordeling. Bedankt Jolande!

Isa - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 26-09-2019
Ervaring:
Ontzettend dankbaar voor mijn haaroplossing. Prachtig Europees haar dat aanvoelt als het mijne. Weer met zekerheid mezelf zijn. Bedankt Ria!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Fijn om te weten dat we je goed hebben kunnen helpen Isa!

Chantal - Cijfer: 10

uit: Arnhem
Datum: 26-09-2019
Ervaring:
Super klantvriendelijk, heel discreet en mooie produkten!!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Dag Chantal, hartelijk dank voor de geweldige feedback.

Kitty - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 13-09-2019
Ervaring:
Lieve Daniëlle,En team. Heel erg bedankt voor je/jullie zorgzame en persoonlijk benadering. Jullie verdienen een eerste plaats.. Kitty

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Kitty, mooi dat je zo'n positieve ervaring bij ons hebt gehad. Klanten staan voor ons op de eerste plaats en dan is het extra fijn om te lezen wanneer het andersom ook zo is.

Carooltje - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 03-09-2019
Ervaring:
Super super fijn en altijd mooi en altijd trots op jullie!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Heel erg bedankt Carooltje!

Jacqueline - Cijfer: 9,5

uit: -
Datum: 23-08-2019
Ervaring:
Dankzij jullie persoonlijke, vakkundige en respectvolle service voelde ik me eindelijk begrepen. Zo dankbaar. A life changing experience. De overgang naar dit prachtige haar staat in groot contrast met mijn dunne haar. Het was bijna te mooi om v mij te zijn. Erg wennen in begin.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Door reacties zoals de jouwe, Jacqueline, doen wij ons dankbare werk met nog meer plezier. Heel fijn!

Bernadet - Cijfer: 9

uit: -
Datum: 23-08-2019
Ervaring:
Mooi haar, niet te dik zodat het mooi overeen komt met mijn eigen haar. Ria is super vriendelijk en neemt de tijd voor je.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Bedankt Bernadet! Goed om te lezen dat we waarmaken waar we voor staan, waaronder de tijd nemen voor onze klanten en een resultaat naar tevredenheid.

Thea C - Cijfer: 9

uit: -
Datum: 30-07-2019
Ervaring:
Perfecte service, vriendelijk geholpen en vakbekwame medewerkers. Ze weten altijd een oplossing voor mijn haarprobleem. Hartelijk dank

Reactie Dierking Haarinstituut:
Bedankt voor deze positieve review Birgit! Wij hechten veel waarde aan de wensen en meningen van klanten.

Jeanette - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 24-07-2019
Ervaring:
Ben al jaren vaste klant bij dit haarinstituut. De privacy, aandacht en begrip voor mijn haarprobleem waardeer ik enorm. Dank jullie wel!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Wat een geweldige review Jeanette! Hartelijk dank voor het delen van uw beleving.

Birgit - Cijfer: 10

uit: Ellecom
Datum: 16-07-2019
Ervaring:
Prettige intake. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en aan de hand daarvan wordt gekeken welke oplossingen ze daarvoor kunnen bieden.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Bedankt voor deze positieve review Birgit! Wij hechten veel waarde aan de wensen en meningen van klanten.

Corry - Cijfer: 10

uit: Zuthpen
Datum: 15-07-2019
Ervaring:
Ik krijg zoveel complimenten over mijn haartoevoeging. Wil jullie laten weten. Zag er erg tegenop. Voel me een stuk beter. Hartelijk dank??????

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Corry, fijn dat we je op deze manier hebben kunnen helpen. Bedankt voor de positieve beoordeling!

Eveline - Cijfer: 10

uit: Boxmeer
Datum: 12-07-2019
Ervaring:
Wat een mooi bedrijf. Enthousiast en vakbekwaam team! Ik kom hier al jaren en wil dit haarinstituut iedereen van harte aanbevelen.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Eveline, bedankt voor je positieve beoordeling en mooie woorden.

H - Cijfer: 2

uit: Nijmegen
Datum: 08-07-2019
Ervaring:
De kleur van het haarwerk is voldoende. Goede koffie met veel lekkers erbij. Na 2 x second opinie. Slecht advies, haarwerk past niet goed, scheef, onregelmatig, te kort geknipt en lijkt te nep. Onderste helft nog kaal.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste meneer of mevrouw H, naar aanleiding van uw reactie wil ik graag met u in contact komen. We hebben naar u gezocht in ons klantenbestand maar we hebben echter niets kunnen vinden. Alle klachten worden bij ons serieus genomen.

Erna - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 02-07-2019
Ervaring:
Ik ben heel, maar dan ook heel tevreden. Lieve, heel betrokken, maar vooral zeer professionele medewerkers.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Erna, de invulruimte is inderdaad iets beperkt maar je mooie woorden worden zeer gewaardeerd door ons team.

Mariet - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 16-06-2019
Ervaring:
Er was aandacht voor mij en mijn familie en de situatie waarin we ons bevonden. Heb alleen maar complimenten gekregen

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Mariet, heel erg bedankt voor de fijne beoordeling.

Robert - Cijfer: 9,5

uit: Roermond
Datum: 23-05-2019
Ervaring:
Ik ben zeer tevreden met mijn haarstukje. Super service! Enorm bedankt!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Bedankt voor het doorgeven van deze positieve review Robert!

R - Cijfer: 9,5

uit:
Datum: 12-05-2019
Ervaring:
Deskundigheid, uitstekende kwaliteit en goed advies maken dat ik nog steeds hier kom. Ben daarom al enkele jaren een tevreden klant.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Bedankt voor de aanbeveling en fijn dat je dit zo bij ons ervaart!

Annemarie - Cijfer: 10

uit: Eefde
Datum: 01-05-2019
Ervaring:
Na een operatie aan mijn hoofd kwam ik bij Ria terecht voor een haarstukje. Dit had ik veel eerder moeten weten! Ik heb weer prachtige haar!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Annemarie, bedankt voor de mooie beoordeling.

Lynn - Cijfer: 9

uit: -
Datum: 02-01-2019
Ervaring:
De medewerksters zijn erg gepassioneerd in het beoefenen van hun vak, de service en betrokkenheid is groot. Ik kom er al jaren heel graag.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Dankjewel Lynn voor je mooie woorden. Fijn dat je zo graag bij ons komt. We streven ernaar dat je nog heel lang bij ons een tevreden klant zal zijn.

Denise - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 10-10-2018
Ervaring:
De dames zijn erg professioneel en klantvriendelijk.Ze hebben prachtige haarwerken van goede kwaliteit en maken alles naar ieders wens!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Bedankt Denise, We zijn blij met je mooie review. Hopen dat veel mensen hiermee de stap durven te zetten.

Dirk - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 13-09-2018
Ervaring:
Ria, bedankt voor alle hulp. Ben al een stuk zekerder met dit haarstuk!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Dirk, Fijn dat je zo goed geholpen bent. Dat geeft veel zekerheid. Dank voor je reactie.

Trude - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 27-06-2018
Ervaring:
Ik ben blij dat ik ooit de stap heb durven zetten om naar Ria toe te gaan. Ik heb nu mijn 2e haarwerk , helemaal TOP ! Ik ben een blij mens.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Trude, Wij maken graag mensen blij met ons werk! Dankjewel voor je mooie review.

Debbie - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 19-06-2018
Ervaring:
Ik draag nu mijn 2de haarwerk en ben er super blij mee. Iedereen is altijd heel aardig en deskundig. Ook qua service is het super.

Reactie Dierking Haarinstituut:
Dankjewel Debbie. Fijn dat je weer tevreden bent met je 2e haarwerk. Tot ziens!

Esther - Cijfer: 10

uit: -
Datum: 29-03-2018
Ervaring:
Geweldig geholpen, fijn om te merken dat men weet waar ze over praten, veel empathie, top dat er zo iets bestaat!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Beste Esther, Wat fijn dat je zo geweldig geholpen bent. Deskundigheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dank voor je review. Tot binnenkort!

Robert - Cijfer: 9,5

uit: Eindhoven
Datum: 12-10-2017
Ervaring:
Bedankt Ria voor alle hulp!

Reactie Dierking Haarinstituut:
Bedankt voor deze positieve review Robert! Wij hechten veel waarde aan de wensen en meningen van klanten.