Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

  • home slider home slider
  • home slider home slider
  • home slider home slider

Dierking Haarinstituut Hoogeveen

Expertise in het verzorgen van oplossingen voor dun haar, haarziekten en haaruitval.
Dierking Haarinstituut Hoogeveen heeft jarenlange expertise in het verzorgen van oplossingen voor mensen met dun haar en iedereen die te maken heeft met haarziekten, haarproblemen, haaruitval.
Zo zijn we onder meer gespecialiseerd in natuurlijke haartoevoegingen in dun haar, haarstukjes, een ‘ongeziene’ overgang naar (tijdelijke) kaalheid, pruiken (ook confectiehaarwerk genoemd), en alle andere mogelijkheden om uw kapsel er goed verzorgd te laten uitzien.
Welk haarwerk, haarbevestiging, haarstukje of andere oplossing – al dan niet tijdelijk – voor u geschikt is, is afhankelijk van meerdere factoren. Samen met u bekijken we graag wat voor u de beste optie is. Wij nemen graag uitgebreid de tijd om alles met u door te nemen. Desgewenst bezoeken wij u ook thuis of in het ziekenhuis. Een intakegesprek is volledig vrijblijvend en altijd binnen vijf dagen mogelijk. Er worden daarvoor ook geen kosten in rekening gebracht.

Anderen beoordelen
ons met een

9,3

Europees haar

In onze haarkliniek (Dierking Haarinstituut Hoogeveen) kunt u ook kiezen voor écht Europees haar. Europees onbewerkt haar is de allerbeste kwaliteit haar die er op de markt is. Dit haar lijkt qua structuur het meeste op uw eigen haar en voelt dus ook hetzelfde aan. Europees haar valt en beweegt heel natuurlijk en dat zult u meteen merken bij het föhnen en stylen. Puur onbewerkt haar wil zeggen dat het haar niet ontkleurd, ontschubd of geverfd is en er zit ook geen laagje op om dof haar meer te laten glanzen. Het haar wordt met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd, wordt handgeknoopt en voor u op maat gemaakt. De levensduur van echt Europees haar is het langst van alle haarsoorten.
Europees haar: The most beautiful hair in the world…
Wilt u meer informatie of een afspraak maken? (026) 389 01 53

Beste haarwerkers van Hoogeveen

U bent van harte welkom Om kennis te komen maken.
Het is belangrijk om goed te weten waar u aan toe bent.
Daarom nemen we uitgebreid de tijd om alles door te nemen.
Kijk bij werkwijze alvast naar het stappenplan.
Dat kan u ondersteunen bij de eerste kennismaking.

mediceuticals mediceuticals
Anko Anko
Kérastase Kérastase
de geschillencommissie de geschillencommissie

Het is belangrijk om goed te weten waar u aan toe bent.
We nemen uitgebreid de tijd om alles door te nemen.

We zorgen ook voor een discrete ontvangst. Welliswaar niet in Hoogeveen maar bij ons in Velp. Kijk alvast verschillende video’s om kennis te maken met onze werkwijze en mogelijkheden. Heeft u vragen of specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we even kennis kunnen maken en samen met u te bespreken welke oplossingen er zijn.
Het is ook mogelijk om in een aparte ruimte een gratis hoofdhuidtest te ondergaan. Met de speciale Mediscoop onderzoeken we uw hoofdhuid, bespreken we samen de resultaten en de oplossing die het beste bij u past! Dierking Haarinstituut is een professionele en gecertificeerde salon en heeft jarenlange expertise in oplossingen voor mensen met alle mogelijke haarproblemen.

U kunt bij ons terecht met alle soorten haarproblemen

Dun haar

Het is niet fijn wanneer het haar zo dun is dat de hoofdhuid er doorheen schijnt, uitdunnend haar, haarverlies of haaruitval kan op alle leeftijden voorkomen.

Geleidelijke haaruitval (Alopecia Diffusa)

Dit is een vorm van diffuse haaruitval; het haar verdwijnt geleidelijk, er bestaat een acute en een chronische vorm en het komt vooral voor bij vrouwen.

Volledige haaruitval (Alopecia Totalis)

Alopecia Totalis houdt in dat al het haar op het hoofd uitvalt, inclusief wimpers, wenkbrauwen en bij mannen snor en baard.

Plekgewijze kaalheid (Alopecia Areata)

Alopecia Areata is pleksgewijze kaalheid. De plekken waar het zich voordoet, zijn vaak rond of ovaal van vorm.

Voor al deze haarziekten en andere haarproblemen bieden wij passende oplossingen die wij afstemmen op de klant.

Naast onze zeer uitgebreide collectie, verzorgen wij ook permanente en semi-permanente haaraanvullingen op maat.

Een nobel
gebaar

Wanneer cliënten in onze salon komen, ontstaan er vaak bijzondere en soms indringende gesprekken. Dat is ook het mooie van ons vak; het persoonlijke contact en iets kunnen betekenen voor mensen in een vaak kwetsbare en moeilijke periode in hun leven. Zo raakte ik op een dag in gesprek met een mevrouw die onze salon bezocht voor haarverzorgingsproducten. Zij was zelf gezegend met een prachtige bos lang en dik, grijs haar dat tot ver over haar middel reikte. Ik vertelde haar dat veel van onze cliënten het liefst een haarwerk willen van echt haar. Maar door de grote schaarste waar we helaas mee te maken hebben, er vooral voor lang, grijs haar tegenwoordig een veel langere levertijd is waardoor cliënten dus ook langer moeten wachten op hun haarwerk.
Wat er toen gebeurde ontroert mij nog steeds als ik het vertel. Mevrouw besloot op dat moment dat zij haar lange haar heel graag wilde doneren voor dit doel. Een ongelooflijke stap; het had haar immers vele jaren gekost om deze haarlengte te bereiken. Gelukkig was ze erg blij met haar vlotte kapsel dat ik tot op schouderlengte knipte.
Ik zag een stralende vrouw voor me, in meerdere opzichten, zoals blijkt uit onderstaande foto’s. En voor ons werd het een dag met een gouden randje…