Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarinstituut Zutphen

Haarinstituut Zutphen

Bent u op zoek naar een gerenommeerd haarinstituut met uitgebreide ervaring in het aanbieden van individuele haaroplossingen in Zutphen en de omliggende regio? Dan heten wij u van harte welkom bij Dierking Haarinstituut in Velp, gelegen nabij Arnhem. Binnen ons instituut hebben we ons gespecialiseerd in haarverlies en natuurlijke aanvullingen voor dunner wordend haar. Onze ervaren haarwerkspecialisten staan klaar om samen met u passende oplossingen te ontdekken voor uiteenlopende haarproblemen.

Dierking Haarinstituut

Binnen ons instituut hebben we diepgaande expertise ontwikkeld in het verstrekken van op maat gemaakte haaroplossingen voor diverse haarproblemen. Of het nu wordt veroorzaakt door medicatie, ziekte, zwangerschap of het natuurlijke verouderingsproces, ernstig haarverlies kan een complexe uitdaging zijn. Dunner wordend haar kan aanzienlijke invloed hebben op uw zelfvertrouwen. Ons doel is om voor bijna elk haarprobleem een geschikte oplossing te vinden. Hier zijn enkele van de mogelijkheden die wij bieden:

Dun haar

Haarwerken

Onder de noemer “haarwerken” vallen haarstukken en pruiken die helpen om haarverlies te verhullen.

Alopecia Androgenetica

Natuurlijke haartoevoegingen 

Voor dunner wordend haar kunnen natuurlijke haartoevoegingen een oplossing bieden. Deze toevoegingen zorgen voor meer volume in uw haar.

Alopecia Areata

Pruiken

Indien u te maken heeft met volledige kaalheid door ziekte of chemotherapie, kan een pruik van Europees haar een oplossing zijn. Onze pruiken zijn vrijwel niet te onderscheiden van uw eigen haar, zowel qua uiterlijk, beweging als gevoel.

Alopecia Totalis

Haarstukken

Wanneer u specifieke plekken op uw hoofdhuid heeft met dunner wordend haar of kale plekken, kunnen haarstukken een oplossing bieden. Deze haarstukken worden op uw hoofdhuid bevestigd en zijn nauwelijks te onderscheiden van uw eigen haar.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.