Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarinstituut Lelystad

Haarinstituut Lelystad

Met jarenlange expertise in het verzorgen van haar oplossingen voor mensen met dunner wordend haar, haarziekten, haarproblemen, haaruitval en kaalheid hebben onze haarwerkspecialisten binnen Dierking Haarinstituut heeft vele klanten mogen helpen bij het bieden van een passende, op maat gemaakte haaroplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden en de werkwijze van Dierking Haarinstituut? Wij vertellen u er graag meer over.

Natuurlijke haartoevoegingen

Natuurlijke haartoevoegingen zijn de oplossing voor dunner wordend haar. Ervaart u veel haaruitval door medicatie, ziekte of zwangerschap? Natuurlijke haartoevoegingen bieden uw eigen haar meer volume, dikte en volume. De haarstukken zijn niet te onderscheiden van uw eigen haar.

Haarinstituut Lelystad

Haarstukjes

Haarstukjes dat niet te onderscheiden is van uw eigen haar, camoufleren kale plekken op de hoofdhuid. Daarnaast bieden de haarstukjes u volume.

Alopecia Androgenetica

Pruiken

Naast natuurlijke haartoevoegingen en haarstukjes van echt Europees haar, biedt Dierking Haarinstituut ook pruiken aan. Kampt u met algehele kaalheid door bijvoorbeeld een haarziekte of chemo? Dan kan een pruik een oplossing bieden.


Alopecia Areata

Werkwijze Dierking Haarinstituut

Dierking Haarinstituut zorgt voor een discreet ontvangst, waarna wij zorgvuldig omgaan met uw privacy. Wij beschikken over individuele behandelkamers, waardoor de privacy van elke cliënt gewaarborgd is. Onze vakkundige haarwerkspecialisten bieden maatwerk in alle opzichten. Wij bieden u de optimale zorg en aandacht gedurende het kosteloze intake gesprek en desgewenst bezoeken wij u thuis of in het ziekenhuis.

Alopecia Totalis
Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.