Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarinstituut Heerenveen

Haarinstituut Heerenveen

Bent u op zoek naar een toonaangevend haarinstituut met uitgebreide expertise in het verstrekken van op maat gemaakte haaroplossingen in Heerenveen en de omliggende regio? Dan verwelkomen we u graag bij Dierking Haarinstituut, gevestigd in Velp, nabij Arnhem. Binnen ons instituut hebben we ons gespecialiseerd in haarverlies en natuurlijke aanvullingen voor dunner wordend haar. Onze ervaren haarwerkspecialisten staan klaar om samen met u geschikte oplossingen te ontdekken voor diverse haaruitdagingen.

Dierking Haarinstituut

Binnen ons instituut hebben we diepgaande deskundigheid ontwikkeld in het aanbieden van oplossingen op maat voor verschillende haarproblemen. Of het nu wordt veroorzaakt door medicatie, ziekte, zwangerschap of het natuurlijke verouderingsproces, ernstig haarverlies kan een complex vraagstuk zijn. Dunner wordend haar kan aanzienlijke impact hebben op uw zelfvertrouwen. Ons doel is om voor bijna elk haarprobleem een geschikte oplossing te vinden. Hier zijn enkele van de mogelijkheden die wij aanbieden:

Dun haar

Haarwerken

De term “haarwerken” omvat haarstukken en pruiken die helpen bij het verhullen van haarverlies.

Alopecia Androgenetica

Natuurlijke haartoevoegingen 

Voor dunner wordend haar kunnen natuurlijke haartoevoegingen uitkomst bieden. Deze toevoegingen zorgen voor extra volume in uw haar.

Alopecia Areata

Pruiken

Indien u te maken krijgt met volledige kaalheid door ziekte of chemotherapie, kan een pruik van Europees haar een oplossing zijn. Onze pruiken zijn vrijwel niet te onderscheiden van uw eigen haar, zowel qua uiterlijk, beweging als gevoel.

Alopecia Totalis

Haarstukken

Als u specifieke plekken op uw hoofdhuid heeft met dunner wordend haar of kale plekken, kunnen haarstukken uitkomst bieden. Deze haarstukken worden op uw hoofdhuid bevestigd en zijn nauwelijks te onderscheiden van uw eigen haar.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.