Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarinstituut Harderwijk 

Haarinstituut Harderwijk 

Bent u op zoek naar een vooraanstaand haarinstituut met uitgebreide ervaring in het aanreiken van op maat gemaakte haaroplossingen in Harderwijk en de omringende regio? Dan heten wij u van harte welkom bij Dierking Haarinstituut, gevestigd in Velp, nabij Arnhem. Binnen ons instituut hebben we ons gespecialiseerd in haarverlies en natuurlijke aanvullingen voor dunner wordend haar. Onze ervaren haarwerkspecialisten staan paraat om samen met u passende oplossingen te verkennen voor een verscheidenheid aan haaruitdagingen.

Dierking Haarinstituut

Binnen ons instituut hebben we diepgaande expertise ontwikkeld in het verstrekken van oplossingen op maat voor diverse haarproblemen. Of het nu wordt veroorzaakt door medicatie, ziekte, zwangerschap of het natuurlijke verouderingsproces, ernstig haarverlies kan een complexe aangelegenheid zijn. Dunner wordend haar kan aanzienlijke invloed hebben op uw zelfvertrouwen. Ons streven is om voor vrijwel elk haarprobleem een geschikte oplossing te vinden. Hier zijn enkele van de mogelijkheden die wij aanbieden:

Dun haar

Haarwerken

Het begrip “haarwerken” omvat haarstukken en pruiken die helpen om haarverlies te verbergen.

Alopecia Androgenetica

Natuurlijke haartoevoegingen 

Voor dunner wordend haar kunnen natuurlijke haartoevoegingen uitkomst bieden. Deze toevoegingen zorgen voor extra volume in uw haar.

Alopecia Areata

Pruiken

Indien u te maken heeft met volledige kaalheid door ziekte of chemotherapie, kan een pruik van Europees haar een oplossing bieden. Onze pruiken zijn vrijwel niet te onderscheiden van uw eigen haar, zowel qua uiterlijk, beweging als gevoel.

Alopecia Totalis

Haarstukken

Als u specifieke plekken op uw hoofdhuid heeft met dunner wordend haar of kale plekken, kunnen haarstukken uitkomst bieden. Deze haarstukken worden op uw hoofdhuid bevestigd en zijn nauwelijks te onderscheiden van uw eigen haar.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.