Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarinstituut Groningen

Haarinstituut Groningen

Dierking Haarinstituut is een haarinstituut gevestigd in Velp nabij Arnhem. Door onze jarenlange expertise in het verzorgen van haar oplossing voor diverse haarproblemen, mogen wij cliënten ontvangen uit heel Nederland waaronder Groningen. Kampt u met haar problemen als dunner wordend haar, een haarziekte of kale plekken? Onze haarwerk specialisten helpen u graag bij het vinden van een op maat gemaakte oplossing.

Dierking Haarinstituut

Dierking Haarinstituut beschikt over jarenlange expertise in het verzorgen van diverse haar oplossingen. Als haarinstituut zijn wij gespecialiseerd in onder andere haaruitval en natuurlijke haartoevoegingen voor dunner wordend haar. Wij streven ernaar om uw leven weer in balans te brengen en uw zelfverzekerdheid een boost te geven. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Haarinstituut Groningen

Wonder Fill

Wonder Fill is een haaroplossing bij dun tot zeer dun haar. Het haar voelt, beweegt en ziet eruit als uw eigen haar. Het eigen haar wordt opgevuld.

Alopecia Androgenetica

Haarprotheses

Wanneer u deels kaal bent of het haar bovenop uw hoofd dunner wordt, is een gedeeltelijke haarprothese wellicht de haaroplossing voor uw haarprobleem.

Alopecia Areata

Haaraanvullingen

Er zijn verschillende manieren om haar aanvullingen op uw hoofd te bevestigen. Bij dit type haar bevestiging is het van belang dat het haar prettig en comfortabel zit, waardoor u uw leefgewoonte niet aan hoeft te passen.

Alopecia Totalis

Haarwerken

Haarwerken staat voor diverse haaroplossingen voor dunner wordend haar. Afhankelijk van uw haarprobleem, wensen en verwachtingen bieden onze haarspecialisten u een passend advies op maat. U kunt hierbij denken aan haarstukjes tegen dunner wordend haar of pruiken bij algehele kaalheid.

Werkwijze

Binnen Dierking Haarinstituut staat discretie, privacy, aandacht en optimale zorg hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om naar onze cliënten te luisteren en hen een passende, op maat gemaakte haar oplossing te bieden. Dit doen wij samen met een team van gedreven haarwerk specialisten. Wij nodigen u van harte uit binnen ons haarinstituut voor een vrijblijvend intake gesprek.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.