Arnhemsestraatweg 344 6881 NK Velp Gld.

Haarinstituut Gouda

Haarinstituut Gouda

Bent u op zoek naar een gerenommeerd haarinstituut met uitgebreide ervaring in het aanbieden van op maat gemaakte haaroplossingen in Gouda en de directe omgeving? Dan heten wij u van harte welkom bij Dierking Haarinstituut, gevestigd in Velp, nabij Arnhem. Binnen ons instituut hebben wij ons gespecialiseerd in haarverlies en natuurlijke aanvullingen voor dunner wordend haar. Onze ervaren haarwerkspecialisten staan klaar om samen met u passende oplossingen te verkennen voor verschillende haarproblemen.

Dierking Haarinstituut

Binnen ons instituut hebben wij uitgebreide expertise ontwikkeld in het bieden van op maat gemaakte haaroplossingen voor diverse haarproblemen. Of het nu haarverlies betreft als gevolg van medicatie, ziekte, zwangerschap of het natuurlijke verouderingsproces, ernstig haarverlies kan een complexe uitdaging vormen. Dunner wordend haar kan een aanzienlijke impact hebben op uw zelfvertrouwen. Ons doel is om voor vrijwel elk haarprobleem een passende oplossing te vinden. Hier zijn enkele van de mogelijkheden die wij aanbieden:

Dun haar

Haarwerken

Onder het begrip “haarwerken” vallen haarstukken en pruiken die helpen om haarverlies te verhullen.

Alopecia Androgenetica

Natuurlijke haartoevoegingen 

Voor dunner wordend haar kunnen natuurlijke haartoevoegingen een oplossing bieden. Deze aanvullingen zorgen voor meer volume in uw haar.

Alopecia Areata

Pruiken

Als u te maken krijgt met volledige kaalheid door ziekte of chemotherapie, kan een pruik van Europees haar een oplossing zijn. Onze pruiken zijn vrijwel niet te onderscheiden van uw eigen haar, zowel qua uiterlijk, beweging als gevoel.

Alopecia Totalis

Haarstukken

Indien u specifieke plekken op uw hoofdhuid heeft met dunner wordend haar of kale plekken, kunnen haarstukken uitkomst bieden. Deze haarstukken worden op uw hoofdhuid bevestigd en zijn nauwelijks te onderscheiden van uw eigen haar.

Alle rechten voorbehouden © , Dierking Haarinstituut
Website gemaakt door LinQxx.